Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij Voetbal International (Utrecht)

 • Geplaatst op: 19-11-2014

Voetbal International

Voetbal International is al vanaf 1965 het enige echte voetbalweekblad in Nederland. Dankzij uitgebreide verslaggeving, statistieken en interviews is de lezer via de verschillende VI communicatie kanalen (magazine, digitaal, specials, tv, boeken) altijd op de hoogte van alle voetbalfeiten. De internetsite van Voetbal International, www.vi.nl is de best bezochte voetbalsite van Nederland. De site is ook succesvol doorvertaald naar verschillende mobiele apps. Voetballiefhebbers kunnen zo vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week naar vi.nl voor (live)scores, het laatste voetbalnieuws, video’s en meer.

Op korte termijn zijn wij voor Voetbal International op zoek naar een Front-end developer m/v (voor 36 uur per week)

Als front-end developer werk je nauw samen met onze back-end developer en interactie- en grafisch ontwerpers aan het doorontwikkelen van onze (mobiele) website vi.nl en (hybride) apps . Je snapt de vertaling van design naar front-end maar ook van front-end naar back-end. Jij bouwt je code zo dat anderen jouw werk goed kunnen implementeren en schakelt daarbij soepel tussen opmaak (CSS3), inhoud (HTML5) en gedrag (Javascript) volgens de actuele standaarden. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en termen als responsive design, Sass, Git, PhoneGap en Angular klinken je niet vreemd in de oren.

Je profiel

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur opleiding informatica of digitale communicatie
 • Minimaal twee jaar ervaring in soortgelijke functie
 • Je hebt gedegen kennis van HTML(5), CSS en (native) Javascript;
 • Ervaring met libraries en frameworks als jQuery, Dojo, Angular
 • Ervaring met AJAX, JSON en/of XML
 • Gewend aan versiemanagement met bijv. Subversion of Git
 • Basiskennis van Java en JSP is een pré
 • Ervaring met web- of hybride apps is eveneens een pré
 • Zowel in een team als zelfstandig kunnen werken
 • Geen problemen met deadlines
 • Affiniteit met voetbal en crossmediale ontwikkelingen
 • Bij voorkeur woonachtig in de regio Utrecht.

Wij bieden

 • Een fulltime dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Marktconform salaris, laptop en telefoon
 • Leuk en afwisselend werk in een innovatief, jong en dynamisch team
 • Ruimte voor profilering, ontwikkeling en opleiding.

De werkplek is gesitueerd in Utrecht. Als basis voor onze arbeidsvoorwaarden geldt de CAO voor het Boeken- en Tijdschriftuitgeverij bedrijf, aangevuld met eigen aantrekkelijke regelingen. Afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij voor deze functie minimaal € 2.386,- en maximaal € 3.546,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Meer weten en solliciteren?

Nadere informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij Geert Roza, manager IT & Cross media, telefoon 0182-599377. Reacties kunnen tot uiterlijk 16 december 2014, uitsluitend per e-mail worden gericht aan Voetbal International, t.a.v. Saskia Stevens, hr@wpg.nl.

Voetbal International maakt deel uit van WPG Uitgevers, een zelfstandige uitgeefgroep met ruim vijfhonderd medewerkers, actief in Nederland en Vlaanderen. Zie www.wpg.nl.