Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end ontwikkelaar bij Bossers & Cnossen (Groningen)

  • Geplaatst op: 18-11-2014

Bossers & Cnossen

Bedrijfsprofiel:

Bossers & Cnossen ziet ICT als een commodity, net zoals water uit de kraan. Het is noodzakelijk om te overleven en tegelijkertijd overal beschikbaar, toegankelijk en betrouwbaar. Wij geloven dat een goed functionerende ICT-omgeving net zo gewoon moet zijn als water uit de kraan.

Wij leveren ICT-functionaliteit waarmee klanten hun doelstellingen kunnen realiseren: van een eenvoudige werkplekoplossing of ICT-infrastructuur tot een complexe cloudoplossing of Saas-functionaliteit op het gebied van zorg, educatie en onderzoek. Deze functionaliteit leveren wij aan de (semi-)overheid en het (middel) grote bedrijfsleven.

Ons doel is om een professionele en kwalitatief hoogstaande ICT-speler in het marktsegment te zijn, waarbij tevreden klanten de basis vormen voor een gezonde bedrijfsvoering.

Bossers & Cnossen herkent zich in de kernwaarden Solide, Kundig, Nuchter en Persoonlijk. Wij staan voor een eerlijke en persoonlijke benadering, hebben oog voor de lange termijn en investeren in groei van kennis, mensen en relaties. Daarmee borgen wij de financiële gezondheid en continuïteit van onze onderneming en de organisaties van onze klanten.

Bedrijfscultuur:

De cultuur bij Bossers & Cnossen is informeel en gebaseerd op een mix van noordelijke nuchterheid, innovatief denkvermogen, professionaliteit, enthousiasme en een gezonde portie humor.

Wat ga je doen?

B&C Webapplicaties zoekt ter uitbreiding van het product developent team een vooruitstrevende front-end ontwikkelaar, die goed op hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen.

De afdeling Webapplicaties ontwikkelt cloud applicaties voor specifieke deelmarkten (zorg, onderzoek en onderwijs). Het succesvol vertalen van ideeën naar bestaande en nieuwe producten leggen de basis voor continuïteit en groei.

Het domein van de front-end ontwikkelaar bij B&C is gericht op product ontwikkeling en het implementeren van producten voor klanten.

Wij geloven dat hoe een applicatie werkt het verschil kan maken. Als front-end ontwikkelaar vorm je de schakel tussen grafisch ontwerp en de back-end. Je gebruikt je expertise in de laatste front-end technieken om te adviseren over de (technische) haalbaarheid van wensen en ontwerpen. Het functioneel ontwerp van jou is helder en sluit goed aan op de wensen van de klant en de specificaties van het product. Je levert goede code op voor een soepele implementatie van de front-end en integratie door de back-end ontwikkelaars.

Jij

Je bent goed bekend met accessibility, browser (in)compatibiliteit, responsive ontwikkelen, HTML(5), CSS(3), JavaScript en JQuery. Kennis van AngularJS is een pré. Je voelt verantwoordelijkheid voor je werk. Je houdt van gestructureerde code en hebt gevoel voor vormgeving. Je voelt je thuis binnen een Agile manier van werken. Ervaring is een pré, een flexibele instelling is een must.

Wij bieden

Een rol met veel diversiteit en groeimogelijkheden binnen een ambitieuze ICT organisatie. Naast goede arbeidsvoorwaarden zijn persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden binnen de organisatie. Je krijgt alle mogelijkheden om jouw expertise in te zetten voor mooie opdrachtgevers.

Reageren?

Ben jij die vooruitstrevende ontwikkelaar en wil je werken in een hecht team? Stuur dan je CV met een begeleidende brief naar hrm@bnc.nl of solliciteer online. Voor overige vragen kun je bellen of mailen naar:

Folkert.ringnalda@bnc.nl
Tel. 050–850 69 00

Acquisitie n.a.v. vacatures wordt niet op prijs gesteld.