Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend artist bij Elastique (Hilversum)

  • Geplaatst op: 19-11-2014

Elastique

Ben jij een creatieve frontender, met een scherp oog voor detail en gevoel voor design? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Frontend Artist word je onderdeel van ons multidisciplinaire team. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor het ontwikkelen van iOS-, Android- en web-apps. De projecten zijn elke keer anders, variërend van groot naar klein en je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid.

Elastique is een digitaal bureau gevestigd in Hilversum. Wij bouwen interactieve ervaringen zoals: De Slimste Mens app, Zappmissie en de Radio 4 website. Kijk voor meer van ons werk op: elastique.nl/werk.

Jij

Hebt aantoonbare ervaring (2-3jaar) met het HTML(5) en CSS(3) en maakt er een sport van om de ervaring voor de gebruiker zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Je wordt een vaste waarde in ons creatieve team en ondersteunt onze designer bij het vormgeven van nieuwe websites en apps. Photoshop heeft dus geen geheimen voor je.

Je bent in staat zelfstandig en nauwkeurig te werken, ook als de tijd beperkt is. Daarnaast ben je altijd opzoek naar de nieuwste technieken die jouw werk nog beter en mooier maken. Het is een pre als je ervaring hebt met Agile Scrum en/of het werken in multidisciplinaire teams.

Wij

Bieden jou een fulltime baan (32-40 uur) met een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, pensioen, lunch en een laptop. Daarnaast hebben we een team vol enthousiastelingen die, net als jij, de mooiste producten willen neerzetten.

Interesse?

Stuur dan je CV, je portfolio en alles wat je aan ons kwijt wilt naar jobs@elastique.nl. Heb je nog vragen? Dan kan je ons altijd bellen op 035 737 0220 en vraag naar Maurice. We horen graag van je!