Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature (Junior) Front-end Developer bij Efficiency Online (Amersfoort)

  • Geplaatst op: 18-11-2014

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

Efficiency Online

Functieomschrijving

Als (junior) front-end developer ben je verantwoordelijk voor het creëren en implementeren van front-end functionaliteiten binnen de uitdagende opdrachten van onze diverse klanten. Je werkt klantgericht en daarnaast werk je nauw samen met onze back-end/PHP developers.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een front-end developer met een brede kennis van HTML5, object georiënteerde Javascript en eventueel AngularJS. Daarnaast weet je het een en ander over templates in een CMS en API’s en heb je bij voorkeur enige kennis over PHP en MySQL in huis. Doordat je met getalenteerde mensen werkt die weten wat ze doen, zal je deze kennis nog verder uit gaan breiden.

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Gepassioneerd over Front-end Development
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Teamplayer
  • Flexibel
  • Leergierig
  • Kan planmatig werken
  • Analytisch
  • Secuur

Wie zijn wij?

Efficiency Online ontwikkelt innovatieve webapplicaties waarmee onze klant verschillende bedrijfsprocessen kan integreren en beheren in één online omgeving. Hierdoor heeft onze klant op elk gewenst moment en op iedere locatie toegang tot haar systeem. In ons bestaan hebben we vele softwarecomponenten mogen ontwikkelen voor bedrijven in verschillende branches.

Wat bieden wij?

We bieden jou afwisselende en uitdagende opdrachten binnen ons bedrijf waar een informele en plezierige werksfeer heerst. De functie kent veel diversiteit en biedt je de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis aan het werk te gaan. Je ontvangt maandelijks een marktconform salaris en iedere middag een uitgebreide lunch met jouw nieuwe collega’s.

Enthousiast over deze functie?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan (bijna) alle eisen? Reageer dan voor 9 januari 2015 door je motivatiebrief met cv te mailen naar Thera van Kooy (t.kooy@efficiency-online.nl) met als onderwerp: Motivatie Front-end Developer.

Efficiency Online maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een werving- & selectiebureau of andere intermediair. Wij wensen daarom niet benaderd te worden door dergelijke partijen.