Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature SharePoint Front End Developer bij PGGM (Zeist)

 • Geplaatst op: 19-11-2014

PGGM

PGGM heeft voor haar vestiging in Zeist een vacature voor een SharePoint Front End Developer.

Jouw functie

Het SharePoint team gaat groeien. Binnen dit team met enthousiaste specialisten ben jij een van degenen die op creatieve wijze bijdraagt aan de front end werkzaamheden voor het ontwikkelen van nieuwe producten. Daarnaast ben jij als onderdeel van een Scrum team, multidisciplinair en bereid om andere werkzaamheden op te pakken zoals testen, design of SharePoint development.

Jouw team richt zich op internet en extranet applicaties voor Vermogensbeheer, pensioenplanners, online tools voor samenwerking, management informatiesystemen en nog veel meer uiteenlopende toepassingen.

Jouw hoofdtaak is front end development op het gebied van SharePoint en .NET. Daarnaast ben je de linking pin voor de front end-community binnen PGGM. Je werkt aan projecten voor diverse business units binnen PGGM. Je voegt met jouw werk altijd waarde toe voor de business en vindt dit ook belangrijk. Je werkt aan het definiëren van standaarden en bent in staat om collegiaal te reviewen gericht op kwaliteitsverbetering. Openheid en klantgerichtheid staan bij jou centraal.
Dit alles doe je niet alleen, maar in nauwe samenwerking met informatie architecten, de projectmanager, enthousiaste collega's, de gebruikers en de beheer afdeling. Deze uitdaging ga je met ondernemerschap aan. Jij bent in staat om tot goede oplossingen te komen en jouw collega's te overtuigen op grond van jouw expertise en enthousiasme.

Jouw afdeling

Jij gaat als SharePoint Front End Developer werken voor Application Development (40 FTE). Dit is een van drie afdelingen binnen Information Services (100 FTE). Application Development richt zich binnen PGGM op SharePoint, Business Intelligence en Systeem Integratie.
Waarden als vakmanschap, innovatie en samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben een sterke drive om anderen te laten excelleren. Om dit mogelijk te maken werken we met de nieuwste technologieën en zijn we innovatief. Daarbij richten we ons op onze externe klanten, de coöperatie en onze interne PGGM collega's.

Jouw profiel

Je beschikt over:

 • een afgeronde, technische HBO-opleiding;
 • concrete, meerjarige front end development ervaring op het gebied van .NET en / of SharePoint;
 • ervaring met SharePoint development (dit is een grote pré);
 • ervaring met het maken van responsive websites;
 • een goede beheersing van de laatste webstandaarden HTML5, CSS3, etc;
 • ambitie om een voortrekkende rol te spelen op het gebied van frontend ontwikkeling binnen PGGM;
 • ervaring met Agile en Scrum (dit is een grote pré);
 • onderzoekende, samenwerkende en ondernemende houding;
 • resultaatgerichtheid;
 • initiatief, creativiteit en communicatief stevige vaardigheden.

Wij bieden

PGGM biedt een werkomgeving waar het gaat om meer dan alleen geld. We streven ernaar een waardevolle toekomst voor onze klanten te realiseren, dit doen we met respect voor mens en omgeving. Binnen deze setting bieden we je een uitdagende en afwisselende baan en volop leerkansen.
We hechten aan een open en eerlijke bedrijfscultuur. Samenwerken, kennis delen en verantwoordelijkheid nemen, staan bij ons hoog in het vaandel. Dit komt goed tot uiting in het Nieuwe Werken dat we onlangs hebben ingevoerd. Onze flexibele en hoogwaardige arbeidsvoorwaarden zorgen voor de juiste balans tussen werk en privé. Ons voorwaardenpakket bevat uitstekende pensioenvoorzieningen en een uitgebreid cafetariaplan. Kies je voor PGGM, dan kies je ook voor jezelf.

Over PGGM

Als coöperatieve pensioenuitvoeringsorganisatie verlenen we aan diverse pensioenfondsen, de aangesloten werkgevers en hun werknemers diensten op het gebied van pensioenbeheer, integraal vermogensbeheer en bestuurlijke advisering. Momenteel beheren we ongeveer €178 miljard pensioenvermogen voor diverse pensioenfondsen. Daarnaast ontwikkelen we voor werkgevers en onze meer dan 675.000 leden uit de sector zorg en welzijn aanvullende diensten op het gebied van pensioen, zorg, wonen en werk. Door deze domeinen aan elkaar te verbinden, helpen wij hun bij het realiseren van een waardevolle toekomst.

Meer weten

Heb je vragen? Neem dan contact op met Vincent Mossing, recruiter op 030 277 22 29.

Solliciteren

Laat je sollicitatie met curriculum vitae achter via onze sollicitatiepagina.

Een screening maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.