Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij De Nieuwe Zaak (Zwolle)

 • Geplaatst op: 12-01-2015

De Nieuwe Zaak

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Front-end Developer? De Nieuwe Zaak is op zoek naar een ervaren en gepassioneerde Front-end Developer, die zich graag wil inzetten om onze klanten en De Nieuwe Zaak nog succesvoller te maken door het verzorgen van mooie en goed werkende (responsive) user interfaces designs. Lees verder voor de complete vacature!

Over De Nieuwe Zaak

De Nieuwe Zaak is een toonaangevend full service e-commerce bureau. Dankzij onze jarenlange ervaring bij gerenommeerde webwinkels weten we wat er nodig is om een succesvolle webwinkel te runnen. We leveren toegevoegde waarde én duurzaam rendement op de e-commerce activiteiten van onze opdrachtgevers.

In haar bestaan heeft De Nieuwe Zaak al indrukwekkende referenties opgebouwd bij klanten zoals Koninklijke Nederlandse Munt, Achmea, Coop Supermarkten, Auping, Vegro, Evangelische Omroep, Vlisco, Miss Etam, Promiss, Expresso, Kookpunt, BoumanOnline, totaalBED en nog vele anderen.

Bij De Nieuwe Zaak werken 80 gepassioneerde e-commerce professionals op alle belangrijke disciplines. We helpen onze klanten met strategie, architectuur, design, functioneel ontwerp, technisch ontwerp, bouw, projectmanagement, consultancy, online marketing, conversie optimalisatie en support. Ons doel is om onze klanten te helpen met het realiseren van hun groeidoelstellingen, vanuit de overtuiging dat de shopervaring altijd nóg beter kan. De standplaats voor deze functie is Zwolle.

Kerntaken van een Front-end Developer

De taken waarmee je je voornamelijk bezig houdt in je functie als Front-end Developer zijn:

 • Het vertalen van een aangeleverd grafisch concept naar een werkende (responsive) user interface op basis van de op dat moment geldende standaarden van De Nieuwe Zaak;
 • Het uitwerken van een grafisch ontwerp naar nieuwe pagina’s, welke nog niet ontworpen zijn op basis van de stijl van dit grafisch ontwerp;
 • Het toetsen van ontwerpen om gemaakte keuzes, indien nodig, tijdig bij te sturen;
 • Het, zowel intern als extern, presenteren van het ontwerp wanneer deze gereed is;
 • Het intern samenwerken met projectteams en het extern samenwerken met de opdrachtgever.

Wat we van jou verwachten

We verwachten dat je brede kennis en ervaring hebt met de functie als Front-end Developer. Je weet hoe je jouw kennis en ervaring kunt overbrengen op de projectteams en de klanten van De Nieuwe Zaak. Op basis van de op dat moment geldende e-commerce normen en de kennis en ervaring van De Nieuwe Zaak ben je in staat om werkende (responsive) user interfaces te ontwikkelen. Als De Nieuwe Zaak collega ben je ambitieus, een teamspeler, professioneel en prestatiegericht.

Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

 • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring;
 • Je hebt ervaring met en gevoel voor vormgeving en webdesign;
 • Je hebt kennis van trends en ontwikkelingen op het gebied van Front-end design, actuele technologieën en (online) gebruikersgedrag;
 • Je hebt kennis van de mogelijkheden en beperkingen van de laatste browsers voor mobiel, tablet en desktop;
 • Je hebt ervaring met en gevoel voor vormgeving en webdesign;
 • Je hebt kennis van Photoshop en Illustrator;
 • Je hebt kennis van en ervaring met HTML5, CSS3, Javascript, jQuery;
 • Je hebt kennis op het gebied van omni-channel commerce (is een pre);
 • Je hebt kennis van en ervaring met Sass, Grunt, NodeJS en MVC frameworks en Tortoise SVN (is een pre);
 • Je hebt ervaring met .NET (is een pre);
 • Je bent creatief en durft te innoveren;
 • Je bent initiatiefrijk en een echte teamspeler.

Wat we jou te bieden hebben

De Nieuwe Zaak is een snelgroeiende organisatie met ongeveer 80 collega’s die allemaal met passie en enthousiasme aan hoogwaardige en innovatieve e-commerce projecten werken. Als Front-end Developer maak je deel uit van het team Front-end Development en rapporteer je rechtstreeks aan de teamlead van dit team.

In de online wereld is stilstand achteruitgang! Daarom stimuleren we kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling zodat je ook je persoonlijke ambities waar kunt maken. De cultuur binnen De Nieuwe Zaak is te beschrijven met de volgende woorden: open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en met plezier werken in een open cultuur en open kantoor.

Solliciteren?

Ben jij enthousiast en wil je reageren op deze vacature? Mail dan je motivatiebrief en CV naar vacatures@denieuwezaak.nl. Voor meer informatie kan je bellen naar: 038-4230163.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!