Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij JouwWeb (Eindhoven)

  • Geplaatst op: 23-01-2015

JouwWeb

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als front-end developer binnen een jong en ambitieus bedrijf? Bij JouwWeb kun jij verantwoordelijk worden voor de front-end en user interface van een populaire en moderne webapplicatie met meer dan 300.000 gebruikers!

Wat ga je doen?

JouwWeb is een dienst waarmee leken de complexe taak van het maken van een website geheel zelfstandig moeten kunnen uitvoeren, met als resultaat een professionele website.

Als front-end developer bij JouwWeb ben je veel bezig met (techniek achter) de user interface van onze dienst: het verbeteren van bepaalde onderdelen, het ontwerpen van nieuwe UI-componenten en het uitvoeren van user tests. Regelmatig voer je zelf A/B tests door binnen ons zelfgemaakte test-framework met als doel om de conversie of retentie van gebruikers te verbeteren.

Je ontwerp niet alleen de UI maar schrijft ook de benodigde (AMD-)modules om het daadwerkelijk functioneel te maken. Daarbij gebruik je Grunt, promises, LESS of een van de vele open-source bibliotheken die onze bower.json bevat. Je denkt mee en beslist over de architectuur van de front-end. Jouw doel is om de frontend naar een hoger niveau te tillen in termen van kwaliteit, snelheid en schaalbaarheid.

Daarnaast ben je soms grafisch bezig met het ontwerpen van nieuwe templates of het maken van grafische uitingen voor onze social media kanalen.

Kortom, je bent dagelijks zowel technisch als creatief bezig, hebt veel eigen verantwoordelijkheid en werkt aan zaken waar je trots op kunt zijn.

Wat verwachten we van jou?

  • Minimaal HBO werk-en denkvniveau
  • Gepassioneerd door techniek en knappe oplossingen
  • Je volgt de ontwikkelingen op het gebied van webdevelopment
  • Goede design skills en ervaring met webdesign en UI design
  • Uitstekende kennis van HTML5/CSS3/JS
  • Ervaring met LESS en/of SASS en je gebruikt graag frameworks zoals Twitter Bootstrap
  • Pré: ervaring met JS task-runner (Grunt, Gulp, ..)
  • Pré: ervaring met MV* JS bibliotheken
  • Pré: kennis van PHP

Waarom JouwWeb?

JouwWeb is een jong bedrijf met een jong team van 6 man. Al meer dan 300.000 mensen maken gratis gebruik van onze dienst en ook steeds meer ondernemers kiezen voor de betaalde mogelijkheden van JouwWeb. Wij geloven dat we onze klanten volledig zelfredzaam kunnen maken bij het maken van een professionele website met onze dienst.

Op ons kantoor heerst een informele maar ambitieuze sfeer. Wij houden er niet veel regels en procedures op na en kennen een cultuur van vrijheid en verantwoordelijkheid. Dagelijks houden we elkaar op de hoogte en één keer per 2 weken kijken we als team waar we nog kunnen verbeteren.

Wij bieden een interessante en veelzijdige fulltime baan met een goed salaris. Wij zijn flexibel ten aanzien van werktijden en thuiswerken. Ons kantoor bevindt zich op Strijp-S, voormalig Philips terrein in het centrum van Eindhoven.

Enthousiast?

Wil jij reageren op deze vacature? Mail dan je motivatiebrief en CV naar Wouter Twisk. Voor meer informatie kun je bellen naar 06 45 814 819.