Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Web Developer bij Us Media (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 15-01-2015

Us Media is op zoek naar een getalenteerde front-end web developer.

Bij Us Media leer je hoe je het onderste uit de kan haalt. In alles wat we doen combineren we technologie met design en dit alles doen we met het doel om onze klant te helpen de (eind)gebruiker een geweldige ervaring te geven.

Wij geloven erin dat je altijd wilt leren, kennis delen en samenwerken in cross disciplinaire teams. Us Media is een inspirerende en stimulerende omgeving waar talent zich vrij kan ontwikkelen.

Vereisten

Als front-end web developer wil je altijd blijven leren, je bent bedreven in de nieuwste front-end technologieën, volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en experimenteert graag met nieuwe technologie. Je bent niet bang om dingen te breken om zo te leren en verbeteren.

Je vindt het leuk om samen in een team te werken en met klanten te sparren op zoek naar de beste oplossing. Met jouw enthousiasme stimuleer en motiveer je de mensen om je heen om een nog beter product op te leveren.

Je bent enthousiast over de volgende front-end technologieën:

  • CSS3 / HTML5
  • Node.JS
  • AngularJS
  • Developer workflow met behulp van Grunt of Gulp.

Team

Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met een passie voor design en technologie. Als front-end web developer werk je nauw samen in een cross disciplinair team om er voor te zorgen dat de ervaring precies voelt zoals we die bedacht hebben.

Us Media

Us Media is een vooruitstrevende digital studio en realiseert op het hoogste niveau interactieve applicaties voor alle mogelijke platformen en devices op het web. Wij produceren award-winning werk voor elk type klant. Onze klanten bestaan uit startups, multinationals, politieke partijen, fundraisers, entrepreneurs, kleine merken, grote merken, online retailers en NGOs. De gemeenschappelijke factor is de wil om te innoveren.

Lean en Agile

Inmiddels wil iedereen Agile zijn, wij zijn het al sinds 2003. We werken in cross disciplinaire teams in nauwe samenwerking met de opdrachtgever en eindgebruiker. We begrijpen dat verandering een constante is en zijn continu bezig met reflectie en verbeteringen.

Cultuur

Us Media biedt jou de open, inspiratievolle omgeving die jij zoekt. Er heerst een cultuur waarin hard werken en plezier hebben samenkomen.

Solliciteren

Onze missie is onszelf en onze klant uit te dagen te blijven leren en verbeteren, kan jij je hierin vinden?

Stuur je sollicitatie met CV en portfolio naar werk@usmedia.nl.