Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Lead Front-end Developer bij Tam Tam (Delft)

  • Geplaatst op: 11-01-2015

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

Tam Tam

Ben je inmiddels klaar met alleen HTML, CSS en jQuery? Kun je client-side apps bouwen op de razendsnelle API’s die back-end developers samen met jou ontwikkelen? Dan ben jij degene die wij zoeken.

Wat ga je doen?

Tam Tam is als leading digital agency in Nederland altijd op zoek naar de beste, snelste en nieuwste online oplossingen. Als een van onze Lead Front-end Developers druk jij daar een belangrijke stempel op.

Jij bent dé slimme adviseur en lead developer met een lading technische kennis en ervaring in projecten. Jouw drive is om de beste oplossing te maken voor de klant en, nog belangrijker, voor de klant van de klant: een product dat uitblinkt in kwaliteit, snelheid en schaalbaarheid. Communiceren met de klant doe jij zonder schroom en je beschikt over een hoge mate van verantwoordelijkheid. Je voelt je verantwoordelijk voor het eindproduct en focust je niet alleen op je eigen vakgebied.

Het aansturen van het projectteam en junior/medior developers is jouw tweede natuur. Jij wilt mensen beter maken en vindt het leuk deze mensen hierin te begeleiden. Je bent een echte vakidioot. Je houdt de laatste nieuwtjes bij en deelt deze met je collega’s. Jij wilt niets liever dan het fronteer-niveau naar een hoger plan tillen.

Je denkt mee over de applicatie-architectuur met architecten en API developers. Tussen projecten in optimaliseer je onze automation tools, bouw je nieuwe Angular directives of verdiep je je in nieuwste technologieën.

Wat breng je mee?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 5 gave projecten om aan ons te laten zien;
  • Je snapt MVC/MVVM en hebt ervaring met AngularJS en/of Backbone.js;
  • Node.js en tools als Grunt, Bower en Yeoman maken je blij. Je snapt hiervan de noodzaak;
  • Je werkt met SASS en/of LESS en gebruikt het liefst frameworks zoals Twitter Bootstrap of Foundation;
  • Je hebt ervaring met het begeleiden van junior en medior developers.

Je gaat aan de slag in een internationaal georiënteerd team in Delft of Amsterdam. Gezien het internationale karakter is het belangrijk dat je zowel vloeiend Nederlands als Engels beheerst. Daarnaast ben je redelijk accuraat met een NERFgun :)

Waarom Tam Tam?

Tam Tam behoort tot de top van de Dutch Digital Agencies: daar zijn we trots op! Onze drijvende kracht? Vooral veel passie, en de mogelijkheid voor alle Tammo’s om zich op hun eigen manier te ontwikkelen. Wij houden er niet veel regels en procedures op na; onze cultuur van vrijheid, verantwoordelijkheid en kameraadschap bepaalt onze manier van werken. Dagelijks verleggen wij met elkaar onze grenzen, zodat we altijd nét dat stukje extra kunnen realiseren en onze klanten echt succesvol kunnen maken. Haak jij binnenkort aan?

Ja, ik wil!

Neem contact op met Nanda Eekman; 06-29139754 voor meer informatie of solliciteer direct via de website. Klik rond op de site voor meer informatie over ons bureau, onze sollicitatieprocedure en onze arbeidsvoorwaarden.
We ontvangen graag een beknopte motivatie, je CV en een aantal voorbeelden van recente projecten waaraan je gewerkt hebt (geschreven code). Bedenk altijd, wat maakt mij uniek en waarom moet Tam Tam mij zeker uitnodigen?

Wij werken niet samen met werving & selectie bureaus. Acquisitie wordt dus niet op prijs gesteld.