Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature software engineer met front-end kennis bij Avisi (Arnhem)

 • Geplaatst op: 28-01-2015

Avisi

Als front-end ontwikkelaar kun je echt het verschil maken bij de ontwikkeling van een applicatie. De tijd dat een applicatie simpelweg doet wat hij moet doen ligt ver achter ons. Een applicatie moet werken voor de gebruiker én de gebruiker blij maken. Dat betekent dat de applicatie prettig moet werken, snel moet werken en ook een beetje sexy is.

Bij Avisi krijgt een team, waar nodig, ondersteuning van een UX (User Experience) / Wireframing expert. Iemand die zich heel goed kan verplaatsen in de materie en de gebruiker en dingen eenvoudig kan maken. Jouw werk is om dat te vertalen naar HTML, CSS en JavaScript. Je begint met het neerzetten van een structuur voor de gebruikersinterface. Je weet de juiste frameworks te kiezen en helpt ook de andere ontwikkelaars op weg. Je kent de kracht (en de valkuilen) van bijvoorbeeld Angular, ReactJS en EmberJS. Je bent er om anderen te adviseren en verder te helpen, maar je schrijft vooral ook zelf veel code. Je staat daarmee midden in de realiteit.

Onze ontwikkelstraat is van hoog niveau: eigen ondersteunende infra, de beste tooling, aandacht voor testen en kwaliteit en veel ervaring met Agile / Scrum. We maken intensief gebruik van Continuous Integration en Continuous Deployment omgevingen en tooling. We gebruiken veel open source, zeker aan de voorkant, maar zijn wel kritisch op wat we gebruiken (en we wisselen nog wel eens). We hebben een reference stack, ontwikkelen verder in Java en Java VM gerelateerde talen en steken veel energie in het testen.

Als front-end developer neem je verantwoordelijkheid voor het gezicht van een applicatie en voor de beleving van de eindgebruiker. Je krijgt veel vrijheid, maar draagt ook de verantwoordelijkheid dat het werkt. Door de agile manier van werken en de drang om vaak op te leveren krijgt je razendsnel feedback op je werk, maar het stelt tegelijkertijd ook hoge eisen aan wat je doet!

Wij zoeken een software engineer met front-end kennis

Wat vragen wij van jou?

 • HBO+ werk- en denkniveau
 • Een passie voor techniek en slimme oplossingen
 • Aantoonbare ervaring met frontend ontwikkeling en libraries als Angular, Reactjs, etc...
 • Commitment
 • De drang om boven verwachting te leveren
 • Je hebt een resultaatgedreven werkhouding waarbij je geen (technologische) uitdaging uit de weg gaat
 • Ervaring met HTML / CSS JavaScript
 • Ervaring met Java en/of JVM gerelateerde talen is een pré
 • Ervaring met version control (bij voorkeur Git)
 • Ervaring met Scrum / Agile is een pre
 • Ervaring met de Atlassian tooling is een pre

En tot slot nog een kleine buzzword bingo: security, cross-site scripting, application servers zoals Wildfly en Jetty, Angular, React, Backbone en Ember, build tools als Gulp en Grunt, CSS preprocessors als Less, Sass en Stylus, Clojurescript / Om (Heb je nog steeds alles aangevinkt? Dan ben je in principe aangenomen...).

Wie zijn wij?

Avisi is gestart in het jaar 2000, met als belangrijkste doel het leveren van kwalitatief hoogstaande software in nauwe samenwerking met de klant. We willen een bijzonder bedrijf zijn, dus ligt de lat bij ons erg hoog. We willen niet per se het grootste bedrijf zijn, maar wel het beste. Dat begint met mensen, getalenteerde medewerkers met passie voor het vak. En een optimale werkomgeving met de beste tooling en processen. Zelfs onze koffie is van de hoogste kwaliteit. We vormen dynamische, zelfstandige teams van software engineers die zich volledig kunnen richten op de kwaliteit van hun werk, een tevreden klant en uiteindelijk 100% systeembeschikbaarheid. We investeren ook in opleidingen en meten en rapporteren over praktisch alles, met als doel voortdurend beter te worden. Ons kantoor is gevestigd in Arnhem, vlakbij de A12.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatie naar onze collega Bas en laat ons weten waarom je bij ons past. Uiteraard zijn wij ook erg geïnteresseerd in eventuele Github projecten of andere IT-projecten die je bijvoorbeeld in je vrije tijd doet. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met onze collega Bas via mail, telefoon (088-2847400), of Linkedin.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.