Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature webdesigner bij Avisi (Arnhem)

 • Geplaatst op: 28-01-2015

Avisi

Het web is overal. In onze projecten, in onze marketing, wanneer we nieuwe medewerkers zoeken, in presentaties, proof of concepts, in mobiele applicaties... Overal. Daarom is er ook overal webontwikkeling. De tijd dat ontwikkelaars zelf icoontjes maakten en HTML/CSS er wel bij rommelden is voorbij.

Als webdesigner ben je in staat om voor diverse platformen iets moois te ontwerpen. Responsive design heeft voor jou geen geheimen. Je bent bovendien niet bang om dit zelf te implementeren door middel van HTML/CSS. Print, web, mobile, alles komt voorbij. Ook kun je onze teams helpen om hun HTML/CSS zo op te zetten dat ze state-of-the-art responsive applicaties bouwen. Je werkt samen met een UX (User Experience) / Wireframing expert aan de frontend van applicaties en je weet die in no-time om te vormen naar hoogkwalitatieve HTML/CSS.

We gebruiken veel open source, zeker aan de voorkant, maar zijn wel kritisch op wat we gebruiken (en we wisselen nog wel eens). Als webontwikkelaar weet je goed bij te blijven met alle ontwikkelingen op het gebied van browsers op al die verschillende platformen. Je weet ook hoe je je werk kunt meten door bijvoorbeeld analytics tooling in te zetten. Je schept er genoegen in om dingen mooi en consistent te maken.

We zoeken iemand die niet in hokjes denkt. Denk mee over marketing, help een tester uit de brand en leer altijd nieuwe dingen. Dit is het web.

Wij zoeken een webdesigner

Wat vragen wij van jou?

 • HBO+ werk- en denkniveau
 • Een goed gevoel voor design
 • Ervaring met HTML / CSS / JavaScript
 • Commitment
 • De drang om boven verwachting te leveren
 • Je hebt een resultaatgedreven werkhouding waarbij je geen uitdaging uit de weg gaat
 • Ervaring met version control (bij voorkeur Git)
 • Ervaring met de Atlassian tooling is een pre
 • Build tools als Gulp en Grunt
 • CSS preprocessors als LESS, Sass en Stylus

Wie zijn wij?

Avisi is gestart in het jaar 2000, met als belangrijkste doel het leveren van kwalitatief hoogstaande software in nauwe samenwerking met de klant. We willen een bijzonder bedrijf zijn, dus ligt de lat bij ons erg hoog. We willen niet per se het grootste bedrijf zijn, maar wel het beste. Dat begint met mensen, getalenteerde medewerkers met passie voor het vak. En een optimale werkomgeving met de beste tooling en processen. Zelfs onze koffie is van de hoogste kwaliteit.

We vormen dynamische, zelfstandige teams van software engineers die zich volledig kunnen richten op de kwaliteit van hun werk, een tevreden klant en uiteindelijk 100% systeembeschikbaarheid. We investeren ook in opleidingen en meten en rapporteren over praktisch alles, met als doel voortdurend beter te worden. Ons kantoor is gevestigd in Arnhem, vlakbij de A12.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatie naar onze collega Bas en laat ons weten waarom je bij ons past. Uiteraard zijn wij ook erg geïnteresseerd in eventuele Github projecten of andere IT-projecten die je bijvoorbeeld in je vrije tijd doet. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met onze collega Bas via mail, telefoon (088-2847400), of Linkedin.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.