Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Orange Juice (Arnhem)

 • Geplaatst op: 25-02-2015

Orange Juice

Orange Juice (Arnhem) zoekt een Front-end Developer voor minimaal 32 uur per week.

De functie:

Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer met passie voor online technologie. Als Front-end Developer zorg je ervoor dat een grafisch ontwerp tot leven komt als website of webapplicatie. Je bent bij Orange Juice de spil tussen design en development, een positie die vaak vraagt om creatieve (technische) oplossingen. Bij ons gaat de taak van Front-end Developer verder dan het opzetten van een template op basis van een grafisch ontwerp. Er wordt verwacht dat je aan de hand van ontwikkelingen in je vakgebied zelf ook vernieuwende (usability) oplossingen kunt aandragen bij de designers.

Onze ideale kandidaat beschikt over:

 • Minimaal 2 jaar werkervaring als Front-end Developer
 • HBO werk- en denkniveau
 • Scheiding van structuur (HTML), opmaak (CSS) en gedrag (Javascript) is voor jou vanzelfsprekend.
 • Je weet hoe je een website moet opzetten volgens de W3C richtlijnen en hoe je een website SEO-technisch het beste kunt opbouwen. Bij dit alles let je natuurlijk ook op het usability aspect en zorg je ervoor dat alles wat je maakt cross-browser compatible is.
 • Je bent op de hoogte van de snelle ontwikkelingen binnen het vakgebied en vind het leuk om je collega’s hierover voortdurend op de hoogte te houden.
 • Jouw kennis van Javascript (jQuery) gaat verder dan bestaande plugins inzetten, je weet hoe het werkt en kan het, indien nodig, zelf realiseren.
 • Tenslotte werk je zorgvuldig, ben je communicatief ingesteld en heb je enige affiniteit met vormgeving.

Wie zijn wij?

Orange Juice is een internetbureau dat sinds 2003 uitblinkt in het ontwerpen en realiseren van innovatieve websites en online applicaties. Gebruikmakend van nieuwe inzichten en slimme oplossingen als het gaat om e-business. Wij maken online beloftes graag waar. Dit doen we met een frisse blik, een heldere aanpak en een groeiend team van experts. Zo geven we online business een gezonde dosis vitamines. Kijk voor meer informatie op orange-juice.nl.

We werken onder meer voor: ANWB, HEMA, Drukwerkdeal.nl, Nationale Postcode Loterij, Sanoma, Telegraaf Media Groep en Van Bruggen Adviesgroep.

Ben jij als Front-end Developer op zoek naar:

 • Uitdagende projecten met veel afwisseling.
 • Een plezierige, informele werksfeer waarin je samenwerkt met 18 andere gepassioneerde collega’s.
 • Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling.
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden

Heb je interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief waarin de eisen en jouw kwaliteiten als Front-End Developer tot uiting zijn gekomen naar Orange Juice (personeelszaken), info@orange-juice.nl.

Als je vragen hebt over deze functie, kun je een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen met Aran van Nieuwenhoven via 026-3274045.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.