Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Web Developer bij MYLAPS (Amsterdam)

 • Geplaatst op: 17-02-2015

MYLAPS

MYLAPS Experience Lab is een nieuw bedrijfsonderdeel van MYLAPS Sports Timing dat producten en diensten maakt voor de individuele sporter. Deze producten hebben als doel het inzicht in de sport en de beleving van de sporter, zowel tijdens trainingen en tijdens evenementen, te verbeteren. Voorop staat daarbij een naadloze integratie tussen trainingen en wedstrijden waarbij prestatiedata uit vele bronnen wordt verzameld, gekoppeld en verrijkt. Hierdoor kunnen participanten, toeschouwers, trainers en organisatoren real-time de prestaties van atleten volgen, meebeleven en analyseren.

Als onderdeel van MYLAPS Sports Timing heeft MYLAPS Experience Lab een uniek kanaal naar de sportmarkt aangezien MYLAPS internationaal marktleider is op het gebied van sport tijdwaarneming systemen. Gezien de snelle veranderingen in de markt zijn flexibiliteit, snelheid van innovatie en marktgerichtheid de sleutelwoorden in deze business tot een succes te maken.

Voor MYLAPS Experience Lab zijn we op zoek naar een Web Developer

In de rol van Web Developer ben je verantwoordelijk voor het toevoegen van functionaliteit aan de nieuwe websites en zorgdragen dat deze goed schaalbaar is. Naast de website zelf zijn er ook API’s welke onderhouden en uitgebreid moeten worden.

De functie omvat o.a. de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Toevoegen van functionaliteit aan de nieuwe websites (ASP.NET MVC 5);
 • Zorgdragen dat deze goed schaalbaar is;
 • Onderhouden van de website;
 • Uitbreiden en onderhouden van API’s.

Wat zoeken wij?

De ideale kandidaat beschikt over:

 • een afgeronde HBO of (bij voorkeur) WO opleiding op het gebied van (technische) ICT/Wiskunde;
 • goede beheersing van web ontwikkeling is een vereiste;
 • minimaal 2 jaar ervaring met ASP.NET MVC en SQL Server.

De ideale kandidaat beschikt over de volgende competenties:

 • Abstract kunnen denken;
 • Pragmatisch kunnen realiseren;
 • Gestructureerd kunnen werken;
 • Zelfstandig, toont ownership;
 • Pragmatisch ingesteld;
 • Affiniteit met sport;
 • je streeft altijd naar het hoogst haalbare binnen de gestelde normen en hebt een passie voor de techniek.

Wat bieden wij?

Naast een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij je de kans om te werken binnen een
dynamisch, internationaal bedrijf met een open en informele werksfeer. Je bent werkzaam in een omgeving waarin iedereen met zijn passie bezig is: de sport en technologie.

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel en vind je het een uitdaging om voor een groeiende internationale organisatie te werken? Mail dan zo spoedig mogelijk je CV met motivatie naar sollicitatie@mylaps.com t.a.v. van Nicolette Speerstra onder vermelding van "Web Developer".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!