Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Ervaren Front-End Developer bij Tritac (Leiden)

  • Geplaatst op: 19-03-2015

Tritac

Wat denkt jouw omgeving dat je doet?

Dat je in je eentje de grootste websites en webshops bouwt.

Wat doe je echt?

Als Front-End Developer ontwikkel je front-end code voor webwinkel en webapplicaties, vooral op basis van Javascript, html5 en css. Je werkt in een ervaren ontwikkelteam aan mooie projecten. Op deze manier vertaal je visuele designs naar geweldige front-ends die fijn werken en op alle devices goed voor de dag komen.

Wie zoeken we?

Je werkt in teams aan grote nieuwe omgevingen, waarin jij een inhoudelijke rol hebt. Je denkt niet alleen technisch mee over wat haalbaar is, maar ook wat de eindgebruiker zou verwachten. Deze keuzes maak je niet alleen, maar samen met externe partners, designers en ontwikkelaars. Testen is voor jou minstens zo belangrijk als de daadwerkelijke ontwikkeling. Je bent goed in time-management en ontzettend gedreven om een kwalitatief hoogstaand product op te leveren.

Wij zoeken iemand die als persoon goed past in ons gezellige team. Hierin is plezier net zo belangrijk is als het opleveren van kwalitatief hoogstaand werk. Webdevelopment is je passie en je bent gedreven om jouw steentje in het proces bij te dragen! Je bent altijd op de hoogte van de meest recente en belangrijkste ontwikkelingen en neemt deze dan ook graag mee in nieuwe projecten. Ook denk je tijdens het designtraject graag mee over de mogelijkheden of UX verbetering. Je bent zeer vertrouwd met css, html5 en javascript (jquery / patterns) en werkt graag met preprocessors zoals less of sass. Tenslotte heb je minimaal HBO werk- en denkniveau.

Wat bieden we?

Tritac biedt je een inspirerende en informele werkplek in het mooiste stukje van Leiden. We zijn een zeer ervaren e-commerce specialist en kwaliteit staat bij ons op nummer één. Vanuit ons kantoor werken wij in teams met veel plezier aan mooie projecten voor klanten als Sanoma, Jamin, FashionCheque, Run2Day, Kieskeurig, KPN, vtwonen en vele anderen. Wij helpen onze klanten graag bij het bedenken, ontwerpen, realiseren en beheren van webshops. Daarnaast zorgen wij voor een optimale integratie tussen marketing, online verkoop en orderafhandeling.

Wij bieden:

  • Een afwisselende baan in een leuk team
  • Ruimte en verantwoordelijkheid om jouw eigen tijd in te delen
  • Werken voor grote en aansprekende klanten
  • Werken in een gedreven kleinschalig, niet-hiërarchische teams
  • Werken in een prettige en vertrouwde omgeving
  • Een werkplek in een historisch pand in het centrum van Leiden
  • Aandacht en ruimte voor eigen initiatieven
  • Vers fruit en lekkere koffie van versgemalen bonen

Interesse?

Stuur ons twee links naar sites waarvan jij de frontend hebt ontwikkeld en twee links naar sites die jij geweldig vindt en graag had ontwikkeld naar leukebaan@tritac.com. Wie weet ben jij dan straks onderdeel van ons leuke team, waarin je samen met je collega's verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen van mooie projecten!