Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front End Developer bij Ballast Nedam ICT (Nieuwegein)

  • Geplaatst op: 09-03-2015

Ballast Nedam

Voor Ballast Nedam ICT zijn wij per direct op zoek naar een Front End Developer (fulltime)
Standplaats: Nieuwegein

Omschrijving

Als front end developer maak je onderdeel uit van ons ECM team en werk je aan diverse websites, grote extranet-omgevingen en innovatieve apps die specifiek voor de sector ontwikkeld worden. Jouw focus ligt op de implementatie van de front end. Technische uitdagingen pak je graag met beide handen aan en je overlegt je ideeën met je collega’s. Je probeert de lat steeds hoger te leggen om te werken aan slimmere, mooiere en gebruiksvriendelijkere oplossingen. Je neemt als persoon niet graag (of liever nooit) genoegen met "gemiddeld" of "gewoon goed" maar wil eigenlijk altijd een extra stapje zetten om verder te vernieuwen of de gebruiker positief te verrassen.

ECM is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van slimme online concepten voor onze klanten, projecten en interne organisatie. Dat betekent dat je op het ene moment voor grote bouw/ infra projecten aan de slag kunt, maar dat je op een ander moment een intern bedachte start-up of tool samen met je collega’s uitwerkt en ontwikkelt. We willen vooruitstrevende concepten lanceren. Het team bestaat uit ongeveer 10 enthousiaste professionals.

Als jij aan een project werkt dan levert dat een gebruiksvriendelijke, schaalbare interface op. Je levert robuuste code op waardoor je oplossing past in grote portalen.

Wij hebben een mobile first aanpak als het gaat om onze front end.

Profiel

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Enkele jaren relevante werkervaring
  • Zeer vertrouwd met HTML5, CSS3, Bootstrap en Javascript
  • Gepassioneerd door techniek en knappe oplossingen
  • Goede design skills en ervaring met webdesign en (schaalbaar) UI design
  • Kennis van Sharepoint en/of Umbraco
  • Goede mondelinge communicatieve vaardigheden
  • Analytisch en affiniteit met (de analyse van) bedrijfsprocessen
  • Intrinsieke motivatie voor vernieuwing, teamplayer en een hands-on mentaliteit

Wij bieden

Een marktconform salaris dat afhankelijk is van leeftijd, opleiding en ervaring. Daarnaast hebben wij een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. 25 vakantiedagen, 15 ATV- dagen, een smartphone en laptop waar je mee voor de dag kunt komen. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Dit blijkt uit de begeleiding die je naast je studiebudget krijgt.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Patrick Slenders, ICT Manager afdeling ECM, tel.nr. 030-285 4164.

Voor meer informatie over Ballast Nedam kun je terecht op onze website www.ballast-nedam.nl.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en spreekt ons bedrijf je aan? Dan ontvangen wij jouw CV en motivatie graag vóór 19 maart 2015. Je sollicitatie kun je toesturen aan Joanne Becht , HR medewerker, j.becht@ballast-nedam.nl.

Bedrijfsprofiel

Ballast Nedam richt zijn strategische focus op het in Nederland en internationaal succesvol verwerven en uitvoeren van integrale projecten op de werkgebieden huisvesting, mobiliteit, energie en natuur. Daaraan gerelateerde activiteiten in de nichemarkten bouwen we verder uit en we werken aan projecten waar we door onze specialistische kennis en kunde het verschil maken voor de opdrachtgever.