Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer (medior-senior) bij Bikkelhart (Amsterdam)

 • Geplaatst op: 10-03-2015

Bikkelhart

Wil jij het beste resultaat voor jezelf en voor onze klanten behalen? Wil jij jezelf inhoudelijk en persoonlijk verder ontwikkelen in dit mooie vakgebied? Bikkelhart is een kleine organisatie met 'grootse' klanten als KPN, SNS, AllSecur, knab en Consumentenbond. Online verkoop is onze visie. Onze ambities zijn groot. Als Front-end Developer bij Bikkelhart ben je een essentieel onderdeel van technisch uitdagende en vernieuwende projecten. Bikkelhart realiseert spraakmakende websites en online toepassingen. Wij werken voortdurend aan oplossingen om klantbehoeften in te vullen en waarde toe te voegen.

Wil jij ons team komen versterken als Front-end Developer? Wij zoeken een collega met een stevige technische basis. Je bent creatief en hebt aantoonbaar oog voor goede gebruikersinteractie en design. Voorbeelden van projecten die we uitvoeren zijn klantenportalen, funnels, website optimalisatie, bouw en Apps. Ben jij een goeie allround developer en kan jij anderen onderwijzen en overtuigen van (technische) beslissingen.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Je werkt samen met de User Interface Designer om UI en UX designs uit te denken en uit te werken;
 • Je implementeert online tools en ondersteunt bij het gebruik ervan.
 • Je bent verantwoordelijk voor het omzetten van de UI/UX designs naar HTML5, CSS3 en Javascript;
 • Je voert onderhoud uit aan bestaande websites;
 • Je zorgt voor een goede overdracht van de front-end naar de Back-end Developer die zorgt voor implementatie;
 • Je werkt samen met de Senior Front-end Ontwikkelaar aan redesigns van complexe websites.

Wie zoeken wij?

Je gaat geen uitdaging uit de weg en krijgt een kick van het verbeteren en creëren van nieuwe functionaliteiten. Je bent altijd op de hoogte van de nieuwe front-end technieken en mogelijkheden. Je past jezelf makkelijk aan en je wilt iedere dag leren. We hechten veel waarde aan inzet, karakter en persoonlijkheid, maar in de basis denken we ook aan:

 • HBO/WO werk en denkniveau;
 • Affiniteit met UX/UI design;
 • Je bent pixel perfect;
 • Je hebt uitstekende kennis van HTML, HTML5, CSS3 en jQuery;
 • Je bent een pro in native Javascript;
 • Ervaren met Responsive Design;
 • Ervaren met versiebeheer als SVN en Git;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Mooi meegenomen is ervaring met Angular, DOM, continuous, deployment, automated testing. SASS of LESS, Grunt en kennis van het modulair opzetten van CSS frameworks.

Wij bieden

 • Werken met onze grote klanten;
 • Uitdagende en afwisselende projecten met veel ruimte voor eigen initiatief;
 • Een informele en creatieve werksfeer op een prettige locatie;
 • Je komt te werken in een klein team in een innovatieve omgeving;
 • Een marktconform salaris.

Enthousiast?

Voor vragen kun je contact opnemen met Evelien Boas, 020-7718235 of mailen via info@bikkelhart.com. Solliciteren kun je door een mail te sturen naar info@bikkelhart.com, voorzien van je cv en motivatie.