Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front-end developer bij Osage (Utrecht)

  • Geplaatst op: 19-03-2015

Osage

We zoeken een front-end developer die net als wij gelooft in eenvoud. Je denkt mee over de vorm van innovatieve websites en apps. Achter de schermen bouw je met je team tot de laatste pixel op zijn plek staat.

Je hebt minimaal vier jaar ervaring maar voelt je nog lang niet uitgeleerd. Je volgt het vak op de voet en deelt je kennis graag met teamleden. Je denkt mee over mogelijkheden maar signaleert ook als iets niet kan. Strakke deadlines houden je niet uit je slaap.

We gaan ervan uit dat je HTML (5), CSS (3) en jQuery beheerst en dat je ervaring hebt met InDesign, Illustrator en Photoshop.

We zijn nog enthousiaster als je ook bekend bent met Sass (SCSS), Compass, Jade, Coffeescript, PHP, Grunt, front-end MVC-frameworks (zoals AngularJS), Sencha, Concrete 5 of Git (liefst commandline) en Scrum.

Osage / Alles kan eenvoudig. Door de dingen terug te brengen tot hun kern. En te kiezen voor de menselijke maat. Zo ontwerpen we communicatie met gevoel voor de doelgroep. Kom ons team versterken: mail je cv naar: werkenbij@osage.nl.