Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Defacto (Groningen)

  • Geplaatst op: 19-04-2015

Defacto

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar front-end developers met gevoel voor UX.

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar front-end developers. Voor ons Learning Management System CAPP (150.000+ gebruikers in Nederland) ontwikkelen we een nieuwe client in Ember.js. Wij zoeken daarom naar ervaren front-enders met gevoel voor UX. Daarnaast werken we aan een nieuw product LearningSpaces - ook in Ember, maar met een Ruby on Rails back-end.

Je hebt bij voorkeur ervaring met:

  • Single Page JavaScript applicaties
  • REST API’s
  • Testdriven Development
  • Git (we werken met een feature branch / pullrequest workflow)

Je krijgt de kans om van begin af aan mee te werken en mee te denken over de applicaties. Binnen onze workflow spelen code review en pair programming een belangrijke rol, het is dus mooi meegenomen als je daar al ervaring mee hebt. We zoeken iemand die mee denkt en zaken voor elkaar krijgt, zowel in teamverband als individueel.

Over ons

Defacto is ouder dan de meeste van onze medewerkers. We zijn gevestigd in het centrum van Groningen, nabij het centraal station.

Defacto kent een platte organisatie en hoge mate van transparantie. De verantwoordelijkheid ligt op de werkvloer bij de mensen zelf en wordt door de mensen zelf ook bewaakt.

We geloven dat het belangrijk is om in een leuke omgeving te kunnen werken. Onze werktijden zijn flexibel, het gaat om de kwaliteit die je aflevert. En je denkt echt mee over een product.

Je hebt de mogelijkheid gebruik te maken van een BYOD regeling, Defacto betaalt dan de helft van je device en hij is van jou!

Elke vrijdag is er ruimte om je te verdiepen in nieuwe technieken, producten, etc.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Gerwin via mail g.veenstra@defacto.nl of bel 06 14 23 51 25.