Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front end developer bij Estate (Tilburg)

  • Geplaatst op: 03-05-2015

eState

Ben jij een echte vakidioot en wil je vol enthousiasme werken aan een top notch user experience? Is een gezellige werkomgeving voor jou belangrijk? Wil jij werken voor grote klanten in een team met echte professionals?

Ben jij onze nieuwe Front end Developer?

Ben je goed op de hoogte van bestaande webtechnieken en -standaarden zoals o.a. HTML5, CSS en JS? Heb je ervaring met preprocessors zoals SASS? Zijn de verschillende gedragingen van browsers en devices voor jou uitdagingen? Blijf je nauwkeurig op de hoogte van de nieuwste technieken, zodat je goed kunt adviseren in het kiezen van de juiste middelen om de klantdoelen en klantverwachtingen te overtreffen? Ben je ook een teamplayer in je (.Net) Development Team?

Is jouw antwoord steeds ‘ja’? Dan is Estate mogelijk jouw nieuwe professionele werkomgeving die je afwisseling en persoonlijke ontwikkeling biedt. Als je een aanpakker bent die communicatief vaardig is, betrokken bent bij de organisatie en als je bovendien een positieve houding in het leven hebt, dan pas je misschien wel goed bij Estate.

Skills

  • Een HBO-niveau en liefst enkele jaren werkervaring;
  • Ervaring met Content Management Systemen (bijv. Sitecore en Sitefinity);
  • Kennis van Front end Frameworks zoals foundation zurb of bootstrap;
  • Ervaring met .Net heeft de voorkeur en je bent zeker bereid tot om-, her- en bijscholing.

Wat wij jou bieden

Bij Estate bieden we je een uitstekend salaris, passend bij je leeftijd, opleiding en werkervaring. Ook bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt terecht in een plezierige werkomgeving waar informele omgangsvormen centraal staan en waar volop ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief! Daarnaast is er een uitgebreide (en beruchte) vrijdagmiddagborrel waar je onder het genot van een drankje met je collega’s kunt proosten op de behaalde successen.

Verder profiteer je van de vele voordelen die omschreven staan bij de arbeidsvoorwaarden.

Arbeidsduur

Fulltime (40 uur per week) met de mogelijkheid om parttime te werken (32-40 uur) voor een optimale balans tussen werk en privé.

Over Estate

Vanuit ons HQ in Tilburg werken we aan uitdagende opdrachten voor nationale én internationale klanten zoals ABN AMRO Commercial Finance, Texaco, Fontys en European Camping Group. Kijk maar eens op http://www.estate.nl/cases en wie weet ben jij binnenkort samen met je scrumteam mooie sites en apps voor deze opdrachtgevers aan het ontwikkelen.

Ons team bestaat uit 35 mensen met een passie en vooral een hart voor informatie- én communicatietechnologie.

Geïnteresseerd?

Klik dan op deze link om direct te solliciteren.