Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer (medior) bij Nuvema (Baarn)

  • Geplaatst op: 13-04-2015

Nuvema

De medewerkers van Nuvema zijn de hele dag bezig met uitvaartverzekeringen. Dat lijkt op het eerste gezicht een beetje raar en saai, maar dat zijn wij zeker niet! We bruisen van (te) gekke ideeën en mooie online plannen. We hebben behoefte aan iemand die, met name, responsive thema’s kan maken en hier en daar kan configureren en programmeren in Drupal.

Vandaar dat Nuvema per direct op zoek is naar een Front-end developer (medior).

Jouw werkzaamheden

Jij bent dé persoon die ontwerpen, plannen en ideeën kan omzetten naar goede thema’s en juiste functionaliteiten. Je snapt hoe je designs juist codeert en welke technieken je daarvoor moet gebruiken. Je werkt nauw samen met onze back-end developers, online marketeers en externe partners. Je begrijpt wat zij bedoelen en kan dat zelfstandig vertalen naar front-end werkzaamheden van hoge kwaliteit.

Wat verwacht Nuvema van jou

We verwachten dat jij goed bent in je vak en passie hebt voor design en code. Je hebt een relevante opleiding en minimaal 3 tot 4 jaar relevante werkervaring. Jij bent proactief, steekt de handen uit de mouwen en bent niet op je mondje gevallen. Je combineert jouw gevoel voor design met een commerciële instelling. Je bent vakinhoudelijk én persoonlijk een topper met onderstaande skills:

  • Uitgebreide kennis van HTML5 en CSS3.
  • Uitgebreide kennis van Javascript en jQuery.
  • Een goede basiskennis van PHP.
  • Photoshop heeft geen geheimen voor jou.
  • Kennis van interaction- en webdesign.
  • Kennis en ervaring met Drupal is een pre.

Wat bieden wij jou

Je krijgt bij Nuvema, naast een goed salaris, de mogelijkheid om echt verschil te maken in de 38 uur per week die je aan het werk bent. De informele sfeer op de marketingafdeling maakt dat je je goed op je plek voelt. De korte lijnen en het jonge team stimuleren je om kansen te pakken en jezelf verder te ontwikkelen. Onze agile werkwijze geeft je structuur en naast het pure front-enden kan je jouw ervaring met interaction- en webdesign ook naar hartenlust inzetten.

Over Nuvema Uitvaartverzekering

Nuvema is niet de grootste en bekendste uitvaartverzekeraar in Nederland. Maar met de persoonlijke aanpak, waarbij de uitvaartwensen van de klant de basis vormen voor een op maat gemaakte uitvaartverzekering, zorgt het familiebedrijf wel voor een goede financiële afwikkeling van de uitvaart voor haar ruim 300.000 klanten. Nuvema heeft zich gespecialiseerd in uitvaartverzekeringen. Daardoor kunnen we focussen op waar we echt goed in zijn.

Interesse?

Ben jij geknipt voor deze job? Kom dan eens praten! Je kunt je sollicitatie, met C.V. en recent werk, e-mailen naar personeelszaken@nuvema.nl t.a.v. Matthias Blom.

Voor vragen en meer informatie over onze bedrijf of de functie kan je contact op nemen met Matthias Blom, Senior Online Marketeer op telefoonnummer 035 - 548 08 08.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.