Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer met uitstekende kennis van JavaScript bij eFocus (Utrecht, Eindhoven, Amsterdam)

 • Geplaatst op: 14-04-2015

eFocus

Blaas de grootste bedrijven omver met jouw creatieve webtalent.

 • Vakgebied: Development (Front-end)
 • Functie: Front-end developer
 • Opleidingsniveau: HBO, WO
 • Locatie: Utrecht, Eindhoven, Amsterdam
 • Werkweek: 32-40u
 • Werkervaring: 2-5 jaar

Solliciteer direct

Vacature omschrijving

Jij weet hoe mensen denken, klikken en swipen. En je weet wat de techniek aankan. Ben jij het wondermens tussen creatie en techniek?

Wat ga je doen als Front-end developer?

Jij gaat aan de slag met internetprojecten van onze grootste opdrachtgevers. Want als jij aan een website of platform werkt, dan is het resultaat verbluffend én gebruiksvriendelijk. Dat is een ding dat zeker is. Jouw kennis van webdesign, interactie en usability zet je steeds in op twee vlakken: voor de techniek én voor de perfecte look & feel. Enerzijds adviseer je onze visueel- en interactieontwerpers over de technische haalbaarheid. Anderzijds ben je verantwoordelijk voor de juiste look & feel en bewaak je de grafische stijl en usability. Je bouwt de code slim, zodat jouw scripts en css passen in grotere frameworks en in webomgevingen van de toekomst. Ben jij klaar voor teamwork met creatieven en technische collega's?

Wat vragen wij van je als Front-end developer?

We vragen nogal wat van je. Kennis van het vak, enthousiasme voor opdrachtgevers, doorzettingsvermogen. eFocus heeft namelijk alleen de beste mensen in dienst. Onze opdrachtgevers weten dat ook. Daarom kunnen wij jou de interessantste opdrachten bieden. Omdat je samenwerkt met opdrachtgevers, werk je soms bij ons op kantoor en soms op een andere plek. Dat vraagt flexibiliteit en biedt je de kans om je netwerk uit te breiden. Als je solliciteert, ben jij gretig om je te blijven ontwikkelen en heb je:

 • Meerdere jaren relevante werkervaring (liefst bij een webbureau), waarvan je het resultaat (online) aan ons kunt laten zien;
 • Een afgeronde HBO of WO studie is een pré, maar minder belangrijk dan ervaring in het vakgebied;
 • Geen moeite om snel te switchen tussen de Engelse en Nederlandse taal;

Aantoonbare kennis van en ervaring met:

 • JavaScript en jQuery
 • third party API's
 • performance
 • CSS(3)
 • HTML(5)
 • SASS/LESS
 • GIT/SVN
 • Agile projectaanpak (Scrum)

Een pre:

 • (MVC) frameworks als AngularJS of NodeJS
 • task runners als Grunt
 • CMS

Wat krijg je daarvoor terug?

Een goed pakket arbeidsvoorwaarden en alle ruimte om je te ontwikkelen. Daar kun je op rekenen als je aan de slag gaat bij eFocus. Je bepaalt zelf hoe snel je carrière maakt en hoe jouw salaris zich ontwikkelt. Je staat er niet alleen voor, want je krijgt intern volop begeleiding. Iedere dag leer je in projecten en je kunt cursussen volgen bij onze interne Academy. Je kunt ook, in overleg met jouw leidinggevende, kiezen voor een gericht studieplan bij een externe aanbieder. En omdat werken, leren en privé steeds meer door elkaar heen lopen, mag je jouw werktijden flexibel indelen. Zo kun je jouw creativiteit op de beste momenten benutten.

Zin om ook na werktijd wat leuks te doen met collega's? Op vrijdagmiddag 'downloaden' we de week in onze eigen bar en je kunt meedoen met activiteiten van onze personeelsvereniging.

• Maak kennis met onze collega's
• Ontdek onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld