Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Madia (Eindhoven)

  • Geplaatst op: 29-04-2015

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

Madia

Om ons team te versterken zoeken wij op korte termijn een Frontend Developer M/V (32 - 40 uur).

Als front-end developer bij Madia heb je een cruciale bijdrage aan het realiseren van state-of-the-art e-commerce omgevingen. Die mooie webshop? Die heb jij gemaakt!

Wat wordt jouw bijdrage?

Je gaat werken aan de techniek en look-and-feel van websites van klanten zoals Denksport, Fatboy en AVROTROS. Het type klant zal verschillen, maar een ding staat voorop: kwaliteit. Dat betekent dat jij geen compromissen sluit. Je streeft altijd naar de beste oplossing voor de klant op het gebied van ontwerp, usability en functionaliteit.

Dit doe je in een klein, maar divers team van collega’s met verschillende expertises. Jouw inbreng ligt vooral op het gebied van responsive design dat je bouwt volgens de principes van progressive enhancement. Maar je hebt ook zeker een mening over de graphic design en interaction.

Wat kan je gevraagd worden?

Hoe creeër je een optimale winkelervaring op elk device (laptop, tablet of smartphone)? En hoe laat je deze optimaal functioneren ongeacht verschillende browsers of operating systems?

Wat hebben wij je te bieden?

We zijn een relatief klein team, maar met de ambitie te groeien. Maar niet ten koste van alles. Daarom vinden jouw persoonlijke ambities, je match met het team en je persoonlijkheid minstens net zo belangrijk als je kennis of ervaring.

Vind jij werkplezier, samenwerking en meegroeien met het bedrijf minstens net zo belangrijk als salaris? Het salaris dat we bieden is marktconform (indicatie: 2 - 2,5K bruto per maand) net als het aantal vakantiedagen (25).

Je krijgt een fijne werkplek, inclusief Mac om mee te werken, op Strijp-S met uitzicht over Eindhoven. En veel vrijheid, verantwoordelijkheid, groei en opleidingsmogelijkheden en inhoudelijk leuke en vooral uitdagende projecten.

Hoe ziet ons lijstje wensen eruit?

  • Ervaring met HTML, CSS en JavaScript

Dat was het. Echt. Zoals gezegd, we vinden de match belangrijker.

Word jij nieuwsgierig naar Madia? Beoordeel ons niet op onze eigen website. We hebben het op dit moment te druk met goed werk leveren voor onze klanten. Bel, mail of kom langs!

Contactpersoon: Han Leenders

E-mail adres: sollicitatie@madia.nl

Telefoonnummer: 040-7074808