Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend developer met WordPress kennis bij Concepts2Go (Nieuwegein)

 • Geplaatst op: 21-04-2015

Concepts2Go

Voor verdere versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Front End Developer met goede kennis van WordPress. Je bent de spil tussen de designers en developers en betrokken bij het meedenken en realiseren van websites die er perfect uitzien op alle schermen.

Wat ga je doen?

Je bent betrokken bij grote maatwerkprojecten op ons CMS2GO platform, maar ook bij het zelfstandig realiseren van complete standaardsites in WordPress. Je zet creatieve concepten om in professionele, responsive webtemplates, CSS, scripts en bent betrokken bij de volledige frontend realisatie. Daarbij werk je nauw samen in een team met fijne collega's.

Wat heb jij in huis?

 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt ervaring met en gevoel voor vormgeving, webdesign en usability;
 • Je hebt goede kennis van HTML5, CSS3, Javascript, jQuery, PHP, LESS (of SASS);
 • Je bent op de hoogte van de mogelijkheden/beperkingen van browsers voor mobiel, tablet en desktop;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met professioneel gebruik van WordPress;
 • Tot slot is het mooi als je ook enige kennis van .NET en Actionscript 3 hebt.

Als front-end web developer wil je altijd blijven leren, volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en experimenteert graag met nieuwe technologie. Snel schakelen en reageren is onderdeel van je werk. Je kent de laatste snufjes en weet die effectief in te zetten op alle browsers en devices.

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij ons werk je nauw samen met interaction designers, andere web developers en projectadviseurs. Je werkt aan hele diverse klussen en hebt ook geregeld contact met de klant. Wij bieden volop ruimte voor eigen ideeën en ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij:

 • Mogelijkheden om parttime te werken (minimaal 32 uur);
 • Een plezierige werkomgeving en dito team;
 • Een aantrekkelijk salaris;
 • Een laptop en mobiel van de zaak;
 • Deelname aan de pensioenregeling;
 • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen.

Meer informatie of solliciteren?

Herken jij je in dit profiel en ga jij de uitdaging aan? Dan komen we graag met je in contact. Solliciteer via onze website. Wij ontvangen graag jouw CV, motivatie en een kort overzicht van sites/portals waar jij aan hebt gewerkt. Je kunt ook contact opnemen met Elles of Robbert via 030-6773201 of stuur een mailtje naar elles@concepts2go.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.