Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Lead Developer Frontend bij Achmea (De Meern)

  • Geplaatst op: 19-04-2015

Achmea

Kun jij als Lead Developer Frontend creatieve oplossingen bedenken om de online informatievoorziening van onze klanten te realiseren?

Vakgebied: IT - Microsoft
Locatie: De Meern
Ervaring: Senior
Opleidingsniveau: HBO

De functie

Als Lead Developer Frontend binnen het Microsoft Competence Center ben je verantwoordelijk voor de styling en look & feel van de portalen die opgeleverd worden. Deze portalen worden ontwikkeld d.m.v. Sharepoint en bestaan uit veelal generieke componenten en specifieke componenten die geassembleerd worden tot een portaal. Styling gebeurt middels HTML/CSS. Tevens wordt er veel gebruik gemaakt van Angular en Javascript, waardoor het belangrijk is dat je ook hier ook uitgebreide kennis van hebt. 

Je hebt een vooraanstaande rol in het realiseren van het ontwerp van het portaal. Daarnaast is het bouwen van unit tests en het documenteren van je werk ook onderdeel van je functie. Je volgt actief de in- en externe ontwikkelingen op het gebied van Sharepoint, HTML(5), CSS, Javascript en Angular. Je werk gaat verder dan alleen code, hebt een voorbeeldrol en je helpt je team te innoveren en voortdurend te zoeken naar manieren waarop het product en onze werkwijze nóg beter kunnen (continue verbeteren). 

In deze functie heb je veelvuldige afstemming met zowel de klant als de Web Developers binnen je team en ben je het gezicht van de portalenfabriek naar buiten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor Demo’s en vertaal je UX design naar werkende portalen. Je bent in staat om de vraag te spiegelen op het aanbod en op basis daarvan de juiste implementatiekeuzes te maken.

Het profiel

Als Lead Developer Frontend heb je: 

  • Een afgeronde HBO opleiding en ervaring met development; 
  • 3-5 jaar ervaring in het ontwikkelen van applicaties en software-HTML(5), CSS en Javascript; 
  • Kennis van het realiseren van een responsive design en search engine optimization technieken, search driven websites en de infrastructuur die de oplossingen ondersteund; 
  • De drive om nieuwe ontwikkelingen op het gebied van web technologie te volgen en eigen te maken. 

Daarnaast ben je bereid je te laten omscholen tot Microsoft Platform en ontwikkeltool kenner. Je voelt je thuis in een dynamische organisatie met een grote complexiteit in zowel techniek als de organisatiestructuur. HTML(5), CSS en Javascript hebben voor jou geen geheimen, je code is opgezet conform webstandaarden en je weet hoe je deze moet schrijven voor cross-browser ondersteuning. Hierbij scheid je opmaak (CSS) van inhoud (HTML) en gedrag (JavaScript) in je oplossingen. 

Als persoon ben je creatief in het vinden van oplossingen, analytisch sterk en beschik je over goede communicatieve skills. We vinden het een absolute pre als je ervaring hebt met het realiseren van interactieve websites. 

Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Jouw afdeling

De kracht van het Microsoft Competence Center ligt in in-house ontwikkelen van voornamelijk standaard en generieke Microsoft oplossingen/portalen aan onze klanten. We zijn een voorloper op het gebied van technologieën, hebben een nauwe samenwerking met Microsoft en maken gebruik van de nieuwste tooling. Achmea heeft strategisch gekozen voor inzet van SAP en Microsoft voor het ondersteunen van de bedrijfsprocessen. Door deze keuze is er binnen het competence center, meer specifiek voor het onderdeel Solution Factory – Portalenfabriek, behoefte aan Front-End Developers die ons helpen onze ambities waar te maken. Hierbij werk je nauw samen met de Service Delivery Manager of de Scrummaster. Je hebt met verschillende domeinen te maken binnen onze organisatie (Zorg, Schade en Sociale Zekerheid, Pensioen Leven Sparen, e.a.). Het binnen de gestelde tijd, geld en kwaliteit opleveren van software/generieke componenten is een uitdagend en spannend proces. Dit bereiken wij door een goede samenwerking en door iedere keer te kijken hoe we ons zelf kunnen verbeteren en of efficiënter te werken. Je komt in een klein nieuw op te zetten team, waarin je zelfstandig aan de slag gaat. Het team werkt dedicated voor Syntrus Achmea.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een moderne, enthousiaste organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste eindejaarsuitkering en goede pensioenvoorzieningen. De salarisrange loopt van € 2760,- tot € 3843,- (bruto maandsalaris o.b.v. 36 uur per week excl. 13e maand, vakantiegeld en winstdeling). De uiteindelijke inschaling en hoogte van je salaris zijn afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring. 

Het menselijk kapitaal is voor Achmea van grote waarde. Dit betekent voor jou als mogelijke nieuwe collega ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een functie voor 36 uur per week met als standplaats De Meern. Vanuit de functie van Web Developer kun je doorgroeien naar een senior rol of naar Solution architect, Componenten developer of Functioneel ontwerper .

Solliciteren en meer weten?

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Ingrid van Gelder, 0623099815. Een online assessment, selectiedag en een Pre Employmentscreening is vast onderdeel van de selectie. 

Solliciteer direct via de link.

https://achmea.redirect.your-jobresponse.com/L/43681/V1046/solliciteren

Achmea maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een Werving & Selectiebureau of andere Intermediair.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.