Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Medior/ senior front end web ontwikkelaars bij Conclusion IT (Amsterdam)

 • Geplaatst op: 29-04-2015

Conclusion IT

Conclusion Digital

Bij Conclusion Digital Amsterdam ligt de nadruk op innovatie, transformatie en design. We ontwikkelen corporate websites, digital marketing campagnes, apps, kortom: digitale middelen om gebruikers te verbluffen en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Het team bestaat uit 90 professionals, waaronder creatieve strategen, interactieontwerpers, designers, front-end en .Net back-end developers, Sitecore- en SharePoint-specialisten en mobile developers. We zijn gevestigd op twee bijzondere locaties. In Utrecht op de 18e verdieping van het Conclusion gebouw ligt de stad aan je voeten en de sky lounge boven je hoofd. In Amsterdam op de NDSM werf kijk je uit op water van het IJ en zit je midden tussen de creatieve bedrijvigheid.

Voor onze vestiging in Amsterdam zoeken wij

Medior/ senior front end web ontwikkelaars

Jouw rol in ons team is cruciaal. Je werkt samen met visual designers, interactie ontwerpers en back-end developers. Je denkt met het team mee, komt met innovatieve oplossingen en draait je hand niet om voor een pittige deadline.

Waarom jij?

Je streeft ernaar om dingen anders te doen. Je volgt niet klakkeloos trends, maar probeert nieuwe dingen uit. Je werkt graag voor mooie klanten als KWF, Bruna en het Mauritshuis. Natuurlijk blijf je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van front-end en past deze graag toe. Je hebt een brede ervaring en oog voor usability en design. Je gaat voor kwaliteit in wat je oplevert en hebt plezier in wat je doet!

 • Je hebt minimaal HBO/WO denk- en werkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als front-end ontwikkelaar;
 • Je beheerst zowel HTML5 als CSS3;
 • Je maakt gebruikt van Sass;
 • Je schrijft je CSS code graag volgens het SMACK of OOCSS principe;
 • Je bent een prima javascripter, je maakt gebruik van JQuery en je hebt ervaring met libraries zoals Knockout of AngularJS;
 • Responsive webdesign is niets nieuws voor jou;
 • Je bent bekend met webrichtlijnen en SEO;
 • Tot je dagelijkse tools behoren Photoshop en Illustrator;
 • Je hebt ervaring met versiebeheersystemen zoals GIT, TFS en SVN;
 • Je houdt de nieuwste ontwikkelingen bij en streeft continu naar verbetering van je eigen werk;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Waarom Conclusion Digital?

Wij bieden je meer dan alleen een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. We hebben een informele en leuke bedrijfscultuur, waarin verschillende generaties, interesses en expertises vertegenwoordigd zijn. Je hoeft niet in de file te staan, want we hanteren flexibele werktijden en we bieden je alle voorzieningen om vanuit huis te werken. Daarnaast zijn we een ambitieus bedrijf. We willen een topspeler zijn, we willen aan de wieg staan van innovaties en zo de toekomst van ons vak mede vormgeven.

Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. Er wordt samen met jou gekeken naar de ontwikkeling van je kwaliteiten, vakkennis en groeipotentie. Om deze zo goed mogelijk in te zetten en om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen hebben we een ruim opleidingsbudget waar je gebruik van kunt maken. We vinden het ook belangrijk dat je vakbeurzen en evenementen kunt bezoeken.

Heb je interesse? Mail je cv naar edflines@conclusionmail.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Evelijn de Flines op 06-11041708. Voor deze functie kunnen wij vragen naar enkele voorbeelden van een project waar je met trots aan gewerkt hebt.

Over Conclusion

Conclusion is de veelzijdige zakelijke dienstverlener die het anders doet. We zijn creatief en positief, waardoor we antwoorden vinden op de IT- en organisatievraagstukken van vandaag én die van morgen. Conclusion is een onderneming met circa 1800 medewerkers verspreid over verschillende locaties in Nederland. We bieden oplossingen in consultancy, projecten, managed services, co-creatie en business process outsourcing. Centraal staat dat we klanten vooruit helpen, door kennis te delen en talenten te bundelen. Ons vakmanschap zorgt voor beweging en nieuwe energie. Zo transformeren we organisaties.

Conclusion.

Business Done Differently.