Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Webdeveloper bij Senefelder Misset (Doetinchem)

 • Geplaatst op: 26-04-2015

Senefelder Misset

Senefelder Misset is dé grafische ketendienstverlener voor uitgevers van periodiek verschijnende tijdschriften. Of het nu gaat om prepress, drukken, nabewerking en logistieke oplossingen. De 'alles onder één dak' formule is uniek. Korte doorlooptijden, een optimale procesbeheersing en een grote flexibiliteit staan garant voor een uitgeefproduct van hoogwaardige kwaliteit.

Naast het produceren van tijdschriften, de ‘klassieke media’, is Senefelder Misset ook al enkele jaren actief op het gebied van ‘nieuwe media’, waarbij online-, digitale- en mobile- mediakanalen een grote rol spelen. Deze activiteiten zijn gebundeld in de snel groeiende business unit, genaamd ‘X-Media Solutions’. Binnen deze innovatieve business unit X-Media Solutions zijn we altijd op zoek naar vernieuwende en innovatieve manieren om content te distribueren, zodat onze opdrachtgevers in staat zijn om hun doelgroep efficiënt te bereiken.

X-Media Solutions bestaat inmiddels 5 jaar. Het team van X-Media Solutions (16 personen) werkt voor ruim 70 opdrachtgevers, waaronder ACSI, Amnesty International, Eisma Businessmedia, Audax Publishing, Natuurmonumenten, Unie KBO, UNETO-VNI, Nederlandse Politiebond, Reismedia, Zorgzaam Verzekerd, O4 Wheelchairs, AFMP, NTvG, VvAA, NMT, DJ Mag NL, Vastgoed Media en Wij Special Media.

In het kader van de ontwikkeling en de snelle groei van X-Media Solutions is er een vacature ontstaan voor een ondernemende:

Webdeveloper

die mede inhoud gaat geven aan de groei-ambities van X-Media Solutions in de komende jaren!

Functieomschrijving

Front-end-specialist

Één van de taken van de Web developer is het vertalen van webdesigns naar kwalitatief hoogstaande responsive (X)HTML templates. Hieronder vallen ook CSS3 en JavaScript toepassingen. De projecten van X-Media Solutions worden ontwikkeld conform W3C standaarden, waarbij een scheiding van opmaak (CSS), inhoud (HTML) en gedrag (Javascript) van essentieel belang is.

Back-end-technician

In samenwerking met onze business consultant of business developer, (web)designer, projectmanager en het team van Web developers werk je - op basis van een functioneel- en technisch ontwerp - aan de realisatie van online toepassingen, zoals websites, digitale nieuwsbrieven en interactieve magazine apps. Je werkt aan een grote verscheidenheid aan online projecten, waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van Drupal, Mailchimp en/of de technologie van Yudu Media. Ook werk je aan de (door)ontwikkeling van onze technologie (contentstripper.com) voor het efficiënt distribueren van content naar diverse mediakanalen, waaronder Blendle, Myjour, eLinea, Wordpress en Drupal.

Verder lever je bij de verschillende projecten een actieve bijdrage in het opzetten van een heldere architectuur voor de te realiseren oplossing. Ook adviseert de Web developer onze opdrachtgevers over de juiste methoden en technieken om haar doelstellingen te realiseren. Tenslotte behoort het uitvoeren van werkzaamheden, zoals het verlenen van functionele en technische support aan onze klanten, tot de (dagelijkse) activiteiten.

Functie-eisen

Competenties

 • Een proactieve, flexibele, creatieve, oplossing- en klantgerichte werkhouding;
 • Sterk organisatorisch en analytisch denkvermogen;
 • Goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • Enthousiaste persoonlijkheid waar ‘online’ door de aderen stroomt;
 • Ondernemende developer die (mede) vorm wil geven aan de groei van X-Media Solutions.

Opleiding en kennis

 • Een afgeronde relevante HBO-ICT opleiding;
 • Uitgebreide kennis van PHP, MySQL, HTML(5), CSS(2/3), jQuery (Ajax);
 • Veel ervaring met WebCMS-en, Adobe Photoshop CS5 en Responsive Design
 • Kennis en ervaring met Javascript, JSON, REST API's en Drupal is een belangrijke pré;
 • Kennis van de Engelse taal in woord en geschrift is een absolute must;
 • Aantoonbare werkervaring (minimaal 3-5 jaar) in het ontwikkelen van websites, digitale media en op internet-technologie gebaseerde oplossingen is een absolute must!

Wat bieden we?

 • Een dienstverband van 1 FTE (36 uur)
 • Prima salaris afhankelijk van kennis, ervaring en toegevoegde waarde voor het bedrijf
 • Reiskostenvergoeding
 • Persoonlijk ontwikkeltraject en opleidingsbudget
 • Informele werksfeer in een snel groeiende ondernemende en innovatieve organisatie.

Informatie:

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Jean-Paul Reparon via het telefoonnummer (0314) 355 612 of Henk Saalmink via het telefoonnummer (0314) 355 641.

Solliciteren:

Heb je interesse in bovengenoemde functie? Laat je sollicitatie dan achter op onze sollicitatiepagina, t.a.v. mevrouw H. Jansen, afdeling Personeel & Organisatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.