Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature ervaren frontend web developer bij Leukeleu (Utrecht)

  • Geplaatst op: 01-06-2015

Leukeleu

Wij zoeken een ervaren frontend web developer met gevoel voor design en UX.

Functieomschrijving

In een team van 11 techneuten maken we goed doordachte websites en webapplicaties. Hiervoor werken we samen met verschillende ontwerpbureaus. We gebruiken open source frameworks en libraries, en ontwikkelen (mee) aan open source projecten.

Als web developer bij Leukeleu werk je samen met andere developers aan uitdagende projecten voor verschillende opdrachtgevers. Je denkt mee qua design en UX / UI, en zorgt ervoor dat elke pixel op de juiste plek staat. Hiervoor gebruik je de laatste front-end technieken, en zorgen we er samen voor dat de back-end hier naadloos op aansluit. JavaScript wordt hierin steeds belangrijker, met tools zoals npm, gulp en React die voor jou gesneden koek zijn.

Wij bieden je een fulltime functie met een goed salaris en goede voorwaarden (lunch, stoelmassage en pensioenregeling). Je komt in een leuk team waarin we van elkaar leren (we gaan ook samen naar meetups), met een management dat ook snapt wat je aan het doen bent. En er is voldoende ruimte om je verder te ontwikkelen.

Functie-eisen

  • guru op gebied van HTML5, CSS3 en JavaScript
  • ervaring met React, Sass, gulp en {theNextFrontendFramework}, of vergelijkbaar
  • gevoel voor design en UX
  • een goed gevuld GitHub profiel
  • open source minded
  • leergierig, je volgt de laatste trends in webtechniek

Lijkt dit je leuk?

Stuur dan je CV en portfolio op naar vacatures@leukeleu.nl.

Kijk voor meer informatie op http://www.leukeleu.nl/werken-bij/.