Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature frontend developer bij Netwinst (Utrecht)

 • Geplaatst op: 20-05-2015

Netwinst

Heb jij passie voor HTML, CSS en Responsive websites en webapps? Gaat jouw hart sneller kloppen als je een complexe applicatie zo makkelijk maakt dat iedere gebruiker het meteen snapt op elk device? Voel jij je thuis in het leukste straatje in het centrum van Utrecht? Laat dan deze kans niet schieten. Reageer nu op onze vacature voor Frontend Developer. Je werkt samen in een team van ervaren professionals en jonge talenten aan onze missie om de manier waarop bedrijven met klanten omgaan te veranderen. Wij maken communicatie écht persoonlijk en dat doen we door het ontwerpen en ontwikkelen van vernieuwende software. Hiermee helpen we bedrijven om de relaties met hun klanten te verbeteren. En daar is behoefte aan!

Functie Frontend Developer bij Netwinst

Je werk bestaat uit het maken van html en css voor applicaties en online communicatiemiddelen zoals email templates. We werken in korte projecten, wat betekent dat er veel van je gevraagd wordt én dat je de kans krijgt om aan afwisselende projecten te werken voor grote opdrachtgevers. Dat doe je samen met de andere consultants, ontwerpers en ontwikkelaars. Hierbij ben je voor jouw projecten zelf verantwoordelijk voor tijd, kwaliteit en klanttevredenheid. Bij ons ga je op zoek naar je eigen grenzen en die op het gebied van online en mobiele websites en webapps. En zodra je op die grenzen bent gestuit, ga je er met onze hulp overheen. Klanten waar we voor werken? KPN, NS, Simyo, XS4ALL, Electrabel, Eurail en anderen. Kies voor Netwinst en grijp de kans om mee te groeien met een jong en innovatief bedrijf, wat ook nog eens gekenmerkt wordt door een prima sfeer en gezellige collega’s. En dit alles in hartje Utrecht.

Vacature eisen Frontend Developer bij Netwinst

Je neemt graag het initiatief, bent innovatief en hebt plezier in het werk en een passie voor internet. We verwachten dat je je verdiept hebt in de nieuwste ontwikkelingen op jouw vakgebied en de mogelijke toepassingen daarvan. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van kennis binnen ons bedrijf zeer belangrijk. Daarom zoeken we mensen die de drive hebben om zichzelf te ontwikkelen en beter te worden in wat ze doen.

Technisch:

 • Minimaal drie jaar werkervaring met het maken van html en css voor responsive online applicaties en websites
 • Minimaal drie jaar werkervaring met het maken van responsive email templates
 • Uitstekende kennis en ervaring met betrekking tot HTML, CSS en Javascript
 • Een sterke mening over design en usability

Opleiding:

Afgeronde opleiding HBO of WO multimedia design, informatica of vergelijkbare opleiding

Taal:

Nederlands in woord en geschrift

Wat wij bieden

Wij bieden je een informele werkomgeving (24 collega’s) met veel ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Wij werken met een ontwikkelmodel waarbij regelmatig in een 1:1 gesprek bekeken wordt waar je kansen liggen en wat je groeimogelijkheden zijn. Hierdoor bieden we een duidelijke focus op zowel je persoonlijke als je professionele ontwikkeling.

Secundaire arbeidsvoorwaarden en leuke tertiaire extraatjes

 • Winstdeling
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding (o.b.v. openbaar vervoer)
 • Gezamenlijke lunch
 • Eigen zakelijke laptop
 • dagen vakantie (o.b.v. 40-urige werkweek)
 • tot 40-urige werkweek (in overleg)
 • Flexibele werktijden (starten tussen 8.15 en 9.30 uur)
 • Wekelijkse thuiswerkdag (in overleg)
 • Toffe werkplek (binnenstad Utrecht) + gemakkelijk met openbaar vervoer te bereiken (4 minuten lopen vanaf Utrecht CS)
 • Toffe klanten zoals KPN, Electrabel, Nederlandse Spoorwegen
 • Ontwikkelmodel

Vragen of solliciteren naar functie User Interface Designer bij Netwinst?

Enthousiast? Wil je voor ons komen werken? Stuur je CV naar Margot Aler. Ook voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Margot, te bereiken op (030) 751 05 50 of via margot@netwinst.nl.