Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature senior / lead front-end developers bij MaxServ (Waalwijk)

 • Geplaatst op: 21-05-2015

MaxServ

Senior / lead front-end developers gevraagd (2 fte.)

Hallo! Wij zijn MaxServ, een eersteklas full-service internet- en e-Commercebureau dat haar opdrachtgevers helpt het maximale te halen uit hun online aanwezigheid en strategie. Vanaf de keuze voor een domeinnaam tot de hosting en bouw van websites en webshops, tot elke andere maatwerkoplossing die men van ons verlangt. Wij weten het te realiseren en gaan geen uitdaging uit de weg. We zijn een professionele maar zeker niet minder gezellige organisatie die altijd met technisch uitdagende projecten het beste uit iedereen probeert te halen.

Ter uitbreiding van ons huidige team in Waalwijk zijn we wellicht op zoek naar jou, een front-end developer die responsive webdesign niet eens meer als werk ziet maar meer als een hobby en iemand die tegelijk goed past in onze professionele organisatie en samen met ons de organisatie op een nóg hoger plan wil brengen.

In jou vinden we graag terug:

 • HBO werk- en denkniveau
 • minimaal 5 jaar ervaring met HTML(5), CSS(3), Javascript
 • kennis van en ervaring met 1 of meerdere frameworks of tools zoals:
 • Twitter Bootstrap / Zurb Foundation / Skeleton / Boilerplate / Kickstarter / etc.
 • CSS preprocessors zoals bijvoorbeeld SASS
 • versiebeheer met bijvoorbeeld Git
 • communicatief vaardig
 • op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen
 • durft initiatief te nemen
 • werkt precies, gestructureerd/overzichtelijk en met goed opgezette documentatie

Het woord 'lead' kan in de meest brede zin van het woord worden opgevat aangezien het reviewen van code en aansturen en begeleiden van je teamleden slechts een gedeelte van je werkzaamheden zal zijn. Meedenken en meewerken aan de architectuur, verbeteren van efficiëntie en mede bepalen welke koers er gevaren dient te worden in de (nabije) toekomst. Je input wordt gewaardeerd en gebruikt om de organisatie naar een steeds hoger niveau te helpen. Uiteraard mag je tegelijkertijd 'gewoon' met je vingers in de techniek blijven zitten!

Neem je bovenstaande mee? Dat belonen we graag!

 • bovengemiddeld salaris op basis van kennis en ervaring
 • reiskostenvergoeding
 • winstdeling
 • flexibele werkdagen in overleg
 • uitstekende doorgroeimogelijkheden
 • uitgebreide mogelijkheden tot certificeringen en andere opleidingstrajecten
 • gezellig team!

Wij zijn er trots op om te kunnen zeggen dat wij tot de beste full-service internet- en e-Commercebureau’s van Nederland behoren en dat wij onze (technische) zaken zeer goed op orde hebben. Onze gecertificeerde developers hebben succesvol projecten opgeleverd voor organisaties als KFC, CDA, EO, CNV, TU Delft, TU Eindhoven, Piet Klerkx en de nieuwste aanwinst is… dat vertellen we je graag persoonlijk! Wil je weten hoe dat werk eruit ziet? Check even: tue.nl, cnv.nl, cda.nl of pietklerkx.nl.

Wil jij met ons deze uitdaging aangaan? Wil jij werken aan uitdagende en vernieuwende projecten? Laat dan je CV en/of portfolio bij ons achter via koffie@maxserv.nl en vertel ons gelijk hoe je deze het liefste drinkt. Tijdens de koffie kunnen we je gelijk vertellen wat voor moois wij met jou willen maken.

Geen senior / lead front-ender maar toch stiekem deze vacature aan het doorlezen? Wel geïnteresseerd om superinteressante uitdagingen met ons aan te gaan? Ken je iemand die goed bij ons past? Zoek dan eens onze andere vacatures op:

 • DevOps engineer (2 fte.)
 • TYPO3 developers (2 fte.)
 • PHP (back-end) developers (2 fte.)

Met vriendelijke groet.

Dennis de Heus
06-20839060