Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-End Developer bij Instant Magazine (Alkmaar/Amsterdam)

  • Geplaatst op: 05-07-2015

Instant Magazine

Instant Magazine is 's werelds eerste tool voor het maken van volledig responsive online magazines. En we hebben grote ambities. In 2013 is de software ontwikkeld, nu zijn we voornamelijk aan het doorontwikkelen. Een supertoffe en energieke periode waarin we ontzettend veel kansen krijgen en prachtige klanten aansluiten. De voorbereidingen voor een 'sprong naar het buitenland' zijn reeds in volle gang.

Instant Magazine is voor onze vestiging in Alkmaar of Amsterdam op zoek naar een Front-End Developer.

Wat ga je doen?

Als Front-end wizard zorg jij ervoor dat de beleving in onze magazines nóg beter wordt. Dit doe je door nieuwe thema's en paginatemplates te maken. Met Javascript maak je te gekke animaties, toffe carousels en waanzinnige transities.

Je verrast ons én onze klanten met spetterende templates, vernieuwende interactiemodellen en te gekke animaties. Javascript, CSS3 en HTML5 liggen jou als geen ander. Je bent bekend met frameworks als AngularJS, EmberJS of Backbone.

Wij vragen

Jij maakt, bedenkt en onderzoekt interactiemodellen. Vernieuwend, verrassend maar voor de gebruiker direct & helder. Hierbij zet je de nieuwste technieken in, maar ben je ook in staat de templates compatibel te maken op oudere browsers. Daarom ben je bekend met HTML5, CSS3, Javascipt & jQuery.

Instand Magazine biedt

  • Impactvol werk leveren; Alle werkzaamheden die jij verricht zijn direct zichtbaar en maken onze tool nóg beter.
  • Toffe bedrijfsuitjes; Oui oui, dit jaar zijn we naar Parijs geweest! Volgend jaar ligt Berlijn in de planning, daar moet je toch bij zijn?
  • Vrijmibo's mét Stef Stuntpiloot; Denk jij dat jij beter bent met Stef Stuntpiloot? Of kan jij ons nog wat trucjes leren met tafelvoetbal? Bewijs het maar eens!
  • Een toegewijd team; Ons team bestaat uit toppers die allen een expert zijn op hun eigen gebied en toegewijd zijn om Instant Magazine groots te laten worden. Wil jij jouw expertise met ons delen en tegelijkertijd van ons leren?
  • Een gratis Fitness Abonnement; Onze medewerkers krijgen een gratis fitness abonnement bij Fit for Free!
  • De kans om bij een toffe startup te werken; Instant Magazine publiceerde het eerste magazine in maart 2013 en bestaat dus pas 2 jaar. Wil jij een onderdeel zijn van onze groei? The sky is the limit!
  • Flexibele werktijden; We hanteren flexibele werktijden. We zullen dus niet boos worden als je besluit om wat later te beginnen, dat beloven we. Als goedmakertje hoef je alleen maar roze koeken mee te nemen! Daar zijn we namelijk gek op!

Solliciteren

Is je interesse gewekt en wil je graag bij ons werken? Laat dan je cv met motivatie achter op onze sollicitatiepagina.

Kijk voor meer informatie over de vacature op: http://instantmagazine.instantmagazine.com/vacature/front-end-wizard/.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!