Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij Social Care Network (Breda)

 • Geplaatst op: 16-06-2015

Zorg voor elkaar

In Nederland bedraagt de hoeveelheid vrijwillige inzet ca. 1 miljard uur per jaar en is daarmee het cement van onze samenleving. Social Care Network heeft de ambitie om miljoenen mensen met elkaar te verbinden via haar sociale online marktplaatsen zodat we samen grote maatschappelijke uitdagingen kunnen oplossen. 
We zijn in korte tijd uitgegroeid tot marktleider in Nederland met 35 gemeenten die onze marktplaatsen inzetten. Maar dat is pas het begin...

Voor de verdere (inter)nationale opschaling zijn wij bezig een eigen ontwikkelteam op te zetten. Voor dit team zoeken wij een ambitieuze Front-end Developer met de capaciteit om technische oplossingen te vinden voor uitdagende UX en conversievraagstukken.

Wat ga je doen in de functie van Front-end Developer?

Als Front-end Developer ben je op de eerste plaats, samen met het development team, verantwoordelijk voor een perfecte technische oplevering van de lokale online marktplaatsen. Je ontwikkelt click demo’s en vertaalt UX designs naar werkende applicaties. Daarnaast werk je doorlopend aan de optimale user experience en ben je betrokken bij usability testing om je werk te valideren en nieuwe ideeën in praktijk te brengen.

Wat wordt er van jou verwacht als Front-end Developer?

 • Een van je belangrijkste taken is om gebruikers zo tevreden te maken dat ze aan anderen over ons gaan vertellen;
 • Je zorgt voor een perfecte (front-end) gebruikerservaring en oplevering van de lokale online marktplaatsen;
 • Je hebt kennis van het realiseren van responsive design en search engine optimization technieken, search driven websites en de infrastructuur die deze oplossingen ondersteund;
 • Je hebt een passie om nieuwe ontwikkelingen op het gebied van interaction design en webtechnologie te volgen en toe te passen;
 • Je bent communicatief vaardig en weet je ideeën over te brengen op het team;
 • Je werkt heel nauwkeurig en gestructureerd;
 • Je kunt veel verschillende projecten tegelijk managen en je werk goed plannen.

Wie zoeken wij als Front-end Developer?

We zoeken een ambitieuze Front-end Developer die mede vorm wil geven aan onze groei en het realiseren van maximale maatschappelijk impact. We leggen de lat heel hoog bij de selectie dus we willen alleen de allerbeste. Heb jij het in je?

Overige criteria:

 • HBO-WO afgeronde opleiding:
 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring
 • Zeer goede kennis van HTML(5)/CSS(3)/ jQuery/ Javascript frameworks (bijv. angular, extjs, bootstrap)
 • Goede kennis Photoshop/ Illustrator/ Indesign
 • Goede kennis van responsive design en (Facebook) apps
 • Ervaring met User Interface Design
 • Ervaring met het maken van wireframes, click demo’s, usability testing
 • Ervaring met Scrum / Agile is een pre;
 • Je hebt gave (eigen) projecten om aan ons te laten zien.

Wat hebben wij jou te bieden?

Social Care Network is een jonge organisatie die hard groeit. Ons team bestaat momenteel uit 12 gedreven collega's die graag met jou gaan samenwerken. Je krijgt veel ruimte om je functie in te vullen naar eigen inzicht.

Het gaat om een functie van 32/40 uur per week. De werktijden en locatie zijn flexibel waardoor je veel vrijheid krijgt. Wij bieden een marktconform salaris (indicatie € 3.000 – 3.500 o.b.v. 40 uur en werkervaring), goede secundaire arbeidsvoorwaarden en vooral ook de kans om een bijdrage te leveren aan de maatschappelijke impact van onze online marktplaatsen. Bij voorkeur woon je in de regio Breda omdat daar een deel van het technische team zit.
Veel vrijheid, veel verantwoordelijkheid, veel impact: ben jij de persoon die wij zoeken?

Solliciteer online via de onderstaande link.

Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Wie zijn wij?

De zorg in Nederland is flink aan het veranderen. De vraag neemt toe, maar budgetten krimpen. Hierdoor is de behoefte aan mantelzorg, burenhulp en vrijwillige inzet flink toegenomen in ons land. Om hier een bijdrage aan te leveren ontwikkelt, beheert en vermarkt Social Care Network sinds 2011 online marktplaatsen in het sociale domein. In eerste instantie vanuit onze landelijke marktplaats Zorgvoorelkaar.com, tegenwoordig vooral vanuit onze lokale whitelabel websites zoals GOvoorelkaar of Laarbeekvoorelkaar. Met deze marktplaatsen bereiken wij nieuwe doelgroepen Nederlanders die graag iets voor een ander willen betekenen. Zij komen via onze websites in contact met mensen die een handje hulp kunnen gebruiken. Zo helpen wij op lokaal niveau om de zorg voor elkaar te versterken.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.