Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Webdesigner bij Reaal (Utrecht)

  • Geplaatst op: 23-06-2015

Reaal

Reaal heeft voor haar hoofdkantoor in Utrecht een vacature voor een Webdesigner.

De functie

In totaal zoekt de afdeling Online 2 Webdesigners. Deze Webdesigners zijn samen met de Interaction designers en collega’s van Communicatie & Content verantwoordelijk voor het beheer en nieuwe ontwikkelingen aan onze websites voor consumenten en partners: Reaal.nl en Reaal.nl/Partners. Deze websites zijn één van de belangrijkste interactiepunten met onze klanten en partners. Je realiseert je terdege dat alles wat je doet een directe impact heeft op de klant- en partnertevredenheid en de perceptie van deze stakeholders over het merk Reaal.

Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van concepten, ideeën en wireframes in gedetailleerde en consistente schetsen. Je zorgt ervoor dat bezoekers van Reaal.nl en Reaal.nl/Partners overzicht en focus behouden in de diverse flows. Je vertaalt de wensen van productowners in goed converterende ontwerpen. Hierbij houd je rekening met de technische beperkingen en de gestelde prioriteiten. Na goedkeuring van de opdrachtgever realiseer je vervolgens deze nieuwe functionaliteit en pagina’s, in samenwerking met IT, Communicatie & Content en andere collega’s. Je zorgt tevens voor continue verbeteringen en onderhoud aan de websites, voor zover deze niet opgelost kunnen worden door Communicatie & Content.

Je overziet de laatste technologische ontwikkelingen en bent in staat deze toe te passen in je werk. Je overziet de gevolgen van aanpassingen aan onze websites op alle achterliggende bedrijfsprocessen.

Verantwoordelijkheden en bevoegdheden

  • In overleg met opdrachtgevers binnen en buiten Marketing bepaal je hoe nieuwe pagina’s, landingspagina’s, tools of andere elementen van onze websites zo gebouwd kunnen worden dat klanten en Partners ze het best kunnen begrijpen en gebruiken. Vervolgens maak je een inschatting van de benodigde tijd en realiseer je deze nieuwe elementen volgens planning. Hierbij maak je duidelijke afspraken over de aanlevering van de benodigde content en overleg je met IT over elementen die niet in de front end kunnen worden opgelost. Je realiseert je projecten zelfstandig, waarbij je voor live gang de opdrachtgever nog laat testen of de oplevering aan de verwachtingen voldoet.
  • Je komt zelf met ideeën voor verbeteringen aan onze websites zodat klanten en Partners nog beter geholpen kunnen worden.
  • Je zorgt voor onderhoud van bestaande pagina’s, voor zover deze niet direct door collega’s van Communicatie en Content kunnen worden opgelost.
  • Binnen IT projecten geef je richting aan de ontwikkeling van nieuwe functionaliteit door aan te geven hoe klanten en Partners deze op de website zullen gaan gebruiken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de styling en de logische integratie van nieuwe pagina’s en tools in de bestaande website.

Werkomgeving

Als Webdesigner rapporteer je aan het Hoofd Online. Je werkt nauw samen met collega’s van Markt Management en Communicatie & Content, maar ook met collega’s van andere afdelingen.

Wat krijg je van ons

Uiteraard krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een prima salaris, 13e maand, kortingen op diverse financiële producten en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. We zijn een informele organisatie zonder jasje-dasjecultuur. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. Kijk hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden:
http://www.snsreaal.nl/web/werken-bij/carriere/arbeidsvoorwaarden.html.

Wij vragen

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ruime ervaring met HTML5, XML, CSS3, jQuery, Javascript en diverse API's.
  • Ervaring met SharePoint MOSS of soortgelijke CMS systemen
  • Bij voorkeur ervaring met Apps, XSL en SharePoint designer
  • 5 - 7 jaar ervaring in een vergelijkbare marketingfunctie

Competenties

Je bent initiatiefrijk, ondernemend en creatief. Je kunt goed samenwerken en gaat in je werk klantgericht en oplossingsgericht te werk. Daarbij ben je vasthoudend en initiatiefrijk. Verder ben je ondernemend en kan je goed plannen en organiseren.

Reaal

Het vergroten van financiële veerkracht, dát is de ambitie van Reaal. Dit doen wij door onze (potentiële) klanten te helpen om weloverwogen keuzes te maken in hun financiële situatie. Keuzes die hen nu verder brengen, maar ook straks. Zodat ze hun leven kunnen leven zoals zij dat willen. Én, als zij ons nodig hebben, zijn we er natuurlijk voor hen. We helpen onze klanten op een eigentijdse en optimistische manier. Door te blijven inspelen op de veranderende klantwensen en te denken in kansen en mogelijkheden. Wij maken daarbij complexe financiële situaties behapbaar en inzichtelijk.

Daarbij bepaalt de klant zijn eigen route, of hij nu zelf zijn zaken met Reaal regelt, of via een onafhankelijke adviseur. Of een combinatie daarvan. Zo helpen wij onze klanten financieel veerkrachtig te worden.
Reaal, Leef je leven.
Reaal is onderdeel van VIVAT Verzekeringen.

Afdeling Online

De afdeling Online is onderdeel van de Unit Marketing. De primaire verantwoordelijkheid van de unit Marketing is het realiseren van de rendementsdoelstellingen van Reaal. De afdeling Online is hierbinnen verantwoordelijk voor de optimale inzet van digitale media en middelen voor de interactie met onze klanten en Partners over de hele customer lifecycle, inclusief oriëntatie, afsluiten, klantenservice en beheer. De afdeling Online heeft daarbij een trekkersrol in ‘result driven’ marketing door te werken met duidelijke doelstellingen en rapportages over voortgang.

Om de doelstellingen te kunnen realiseren werkt Online nauw samen met de afdelingen Markt Management en Communicatie & Content die ook binnen de Unit Marketing vallen. Collega’s van deze drie afdelingen werken intensief samen in multidisciplinaire teams die gezamenlijk duidelijke doelstellingen voor dat jaar moeten halen. Voor de realisatie van de doelstellingen wordt daarnaast vanuit Online intensief samengewerkt met onder meer IT, Reaal Klantenservice, Strategie & Marketing Intelligence, verschillende servicedesks, met vertegenwoordigers van intermediaire distributie en afdelingen van Leven en Schade.

Solliciteren?

Reageer op deze vacature door op de "sollicitatiebutton" te klikken of via deze link: http://vivatverzekeringen.onlinevacatures.nl/nl/Vacancy/Postulate/50176.

Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Erik Lyppens, Hoofd Online, telefoonnummer 06-53946100. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Anna Regina Ybema, corporate recruiter, tel: 06-53947924.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.