Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Allround Front-end Webdeveloper bij De Franse Kamer (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 02-08-2015

De Franse Kamer

De Franse Kamer is een jong, dynamisch en creatief online reclamebureau in het hartje van Amsterdam (Herengracht). We leveren werk voor grote merken als ABN AMRO, Mitsubishi, Adidas, Heineken, Philips, RTL en Nuon.

De Franse Kamer is op zoek naar een front end developer (fulltime) met creatief inzicht en de ambitie om voorop te lopen in dit vak. Een passende opleiding is geen vereiste, maar een sterk online portfolio is dat wel. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het creëren van online advertising (actie-sites, landingspagina’s, interactieve prerolls, banners, rich media, mobile ads) voor A-merken.

Vereisten

  • Online portfolio die aansluit bij ons portfolio.
  • Allround development skills.
  • Pixelperfect.
  • Sterk gevoel voor design en typografie
  • Kennis van Flash en HTML5 is vereiste.

De Franse Kamer biedt je de unieke kans om veel te leren en mee te werken aan interessante projecten. We werken in een klein team met een informele werksfeer. DFK biedt een uitstekend salaris met bijbehorende voorwaarden zoals gratis lunch, top-kantoor, pensioenregeling en 13e maand.

Herken je jezelf in de bovenstaande functieomschrijving, stuur dan een mail met CV en online portfolio naar: jobs@defransekamer.com.

www.defransekamer.com