Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer (M/V) bij De Internet Jongens (Apeldoorn)

  • Geplaatst op: 20-07-2015

de Internet Jongens

Bij de Internet Jongens hechten we veel waarde aan een goede balans tussen front- en back-end.

We combineren gebruiksvriendelijk en lekker ogend design met slimme technische oplossingen in websites en webapplicaties.

Door groei zijn we op zoek naar versterking aan de front-end kant van ons team. Als front-end developer ben jij de spil tussen design en back-end, tussen de bezoeker en de functionaliteit.

HTML, CSS en JS ken je van binnen en van buiten. Je droomt zelfs responsive en kent de beperkingen en kansen van verschillende browsers en platformen. Je werkt bij voorkeur met Sass en kennis van PHP, Grunt, GIT, Slim en Wordpress zijn een grote pré!

Je krijgt van ons een lekkere Mac, onbeperkt Giraffe Coffee, een relaxte werksfeer en een eigen plek in een gedreven team. Tot snel!

Werken bij de Internet Jongens

Bij de Internet Jongens werken we aan online resultaat. Dat betekent dat ons team van specialisten zich elke dag vol passie inzet om samen met onze klanten te werken aan hun online doelen.

Daarbij werken we graag met mensen die het web als hun tweede habitat zien, die zich kunnen verplaatsen in de belevingswereld van onze klanten en de bezoekers van sites & apps en die er van genieten om samen met andere vakmensen de handen uit de mouwen te steken

Ons productieteam werkt vanuit ons kantoor in Apeldoorn. Daar werkt iedereen met zijn favoriete software op een Mac, hebben we goede speakers, fijne koffie en een relaxte sfeer.

Wil je samen met een enthousiast, gedreven en jong team werken aan online resultaat voor klanten, je eigen ontwikkeling en mooie projecten? Laat wat van je horen, of kom langs!

Voor meer informatie of voor jouw sollicitatie: ludo@deinternetjongens.nl of 055 750 7811.