Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend Developer bij Byte (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 07-07-2015

Byte

Byte is een hostingprovider die zich met name richt op professionals (webdesigners en bedrijven). Byte is in 1999 opgericht en in de afgelopen jaren zeer snel gegroeid. De reden voor het succes is zonder twijfel de passie voor techniek, de inzet op tijdbesparende tools voor developers en de sterke focus op prettige dienstverlening. Byte is gespecialiseerd in webhosting met clustertechnologie en Magento hosting.

We willen in 2015 méér dan ooit tevoren uitblinken in gespecialiseerde hosting voor Magento, Joomla!, Drupal en WordPress. Om onze expertise op deze gebieden te onderbouwen met functionaliteit, zoeken wij een Frontend Developer voor in ons team Techniek.

Jouw functie

Ontwikkel met een team tools die het leven van Drupal, Joomla!, WordPress of Magento developers gemakkelijker, leuker en interessanter maken. Of integreer bestaande tools in ons Service Panel zoals bijvoorbeeld onze befaamde Magento Monitor, Sucuri & NeoPI security scan of een splinternieuwe one­click installer en automated backup/version monitoring/upgrade tool.

Jouw profiel

  • Je bent slim en leergierig.
  • Je hebt veel ervaring met front­end development, dus technieken en als HTML, CSS, Ajax, Backbone.js, jQuery.
  • Ben je zelf actief in de Magento / Joomla! / Drupal of WordPress community en/of ben je bereid dit te worden? Dat is een grote pré!
  • Je bent niet bang om af en toe een klant aan de lijn te hebben.
  • Je bent zelfstandig, maar ook een goede teamplayer.
  • Je bent positief ingesteld en oplossingsgericht. Je denkt in oplossingen en niet in de beperkingen van de status quo.
  • Je kunt een goede balans vinden tussen pragmatisme en perfectie, wat leidt tot oplossingen waar je a) trots op bent en die b) op tijd af zijn.
  • Je doet wat je zegt, en zegt wat je doet (en niet doet).

Dit krijg je ervoor terug

Ontspannen schouders door massage op kantoor. We lunchen altijd met een grote groep met superlekkere salades. 4 keer per jaar gezondheidsweek. Fresh fruit a plenty. Koffie zo lekker, dat iedereen na 4 uur als een stuiterbal door kantoor knalt. Geluids­ en lichtinstallaties die door 6 man getild moet worden. Twee dakterrassen met uitzicht over het IJ en Amsterdam CS. Overheerlijke barbecues. Gezellige vrijmibo's. Pingpongtafel met donderdagavondcompetitie. Jaarlijks weekendje weg naar vooraf onbekende bestemmingen waar de boel op z’n kop gaat. Reiskosten kun je terugkrijgen als je het lief vraagt en we zorgen voor aangename aanvulling van je saldo elke maand.

Geïnteresseerd?

We kijken graag zo snel mogelijk of er een persoonlijke match is. Overtuig HR­vrouwe Lilyan en je toekomstige teamleider door een mail te sturen naar jobs@byte.nl met een blinkend CV en stralende motivatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.