Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Javascript front-end developer bij Ordina (Nieuwegein)

 • Geplaatst op: 06-07-2015

{Ordina}(http://www.ordina.nl/)

Jouw functie

Wij bouwen een nieuw team van geweldige JavaScript Developers die gezamenlijk het mooiste JavaScript-huis van Nederland gaan vormen. Wij zoeken uitblinkers die moderne JavaScript applicaties kunnen ontwerpen en bouwen, of het nu single page webapplicaties met AngularJS of backend API’s met Node.js zijn. 

JavaScript is volwassen. Het is geen bijzaak meer voor HTML pagina’s. In tegendeel, het is de backbone van huidige webapplicaties en dat hebben wij bij Ordina J-Technologies begrepen. Wij zien JavaScript als een ’state of the art’ programmeertaal, dat vraagt om echte vakmannen en -vrouwen voor wie Continuous Integration met Grunt en Yeoman, Unit Testing met Jasmine/Mocha en Version Control met Git vanzelfsprekend is. 

Je gaat met je collega’s aan de slag met de laatste technologieën, zoals Dart of CoffeeScript, Ember.js of Knockout, Node.js of Response.js. Hierbij krijg je alle ruimte voor jouw ideeën, zodat we samen leren en groeien. We worden samen met jou een begrip in de Nederlandse markt. We zijn daarom bereid flink in je te investeren en jouw verdere ontwikkeling te faciliteren. Voor creatieve, proactieve specialisten met de drang om zich te bewijzen op dit vlak, bieden wij de ideale ‘speeltuin’. 

De kennis die je hebt én opdoet draag je samen met je collega’s uit aan de community én klanten. Door met elkaar in gesprek te gaan profiteren we allemaal van elkaars expertise en inzichten. Zo maken we de mogelijkheden van JavaScript bekend bij een groter publiek. Wij vinden dat een onderwerp als JavaScript dit verdient!

Deze aanpak past ook prima in de cultuur van onze afdeling J-Technologies. We houden niet van formele toestanden, rangen, standen of hokjes. Wij waarderen wie je bent en wat je graag zou willen doen. Het gaat ons om de ruimte voor innovatie, kennisdeling en jouw bijdrage hieraan als persoon. Het zijn uiteindelijk mensen die maken dat ICT werkt en er toe doet. We zijn klein genoeg voor betrokkenheid en snelle innovaties en tegelijkertijd groot genoeg om je complexe projecten aan te kunnen bieden en ruimte te creëren voor research en development.

Jouw profiel

Ook bij Ordina kijken we naar wat er al op jouw cv staat. Jouw technische kennis en ervaring vinden wij zonder meer belangrijk. Dit is ons wensenlijstje:

 • Een afgeronde technische HBO of WO opleiding
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring

Wij zijn op zoek naar ontwikkelaars die passie hebben voor techniek en hun vak verstaan. Dit betekent dat je bekend bent met de nieuwste front-end frameworks en tools, zoals Ember.js, Knockout, Bootstrap en natuurlijk AngularJS. Je weet alles van HTML5, LESS of SASS en hoe je een architectuur in elkaar moet zetten om een responsive website te bouwen, met of zonder Material Design. En ja, wij zoeken vakmensen, die JavaScript serieus nemen en voor wie Continuous Integration en Unit Testing vanzelfsprekend onderdelen uitmaken van hun ‘definition of done’. Jij kunt een klant adviseren over welke oplossing het beste past en je bent in staat deze keuze zowel technisch als vanuit een klantperspectief te onderbouwen. 

Ons aanbod

Uiteraard kun je ook bij ons rekenen op een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden (zoals je dat waarschijnlijk al gewend bent), maar dat is niet meer dan normaal. Bel of mail ons gerust als je wilt weten hoe dit pakket er voor jou precies uit kan zien. Naast het ‘zakelijke deel’ ziet ons aanbod er als volgt uit:

 • het startup-gevoel, maar dan met Ordina achter je
 • alle ruimte om je als ‘meester’ te vestigen, kleur te geven aan het vak en de lat hoog te leggen
 • een technische manager, die jouw taal spreekt en je begeleidt met oprechte aandacht voor jouw ideeën en verdere carrièrewensen
 • veel technische trainingen (volgen én geven), waarbij je ook je collega’s tegenkomt
 • 10% van de week tijd om gezamenlijk met jouw collega’s ontwikkelingen uit te werken die onze start-up laten groeien.
 • vier keer per jaar een nuttige inhoudelijke meeting met onze hele J-Technologies club.
 • enthousiaste Java developers, die ook graag jouw wereld van AngularJS willen leren.
 • een aantal keer per jaar een social event (denk aan lasergamen, karten, etc.).

Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek http://www.ordina.com/

Interesse? 

Solliciteer via de link

Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Meer weten? Neem dan contact op met Bas van Veen, te bereiken op 06-10 83 88 77. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een "Verklaring omtrent het Gedrag" (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.