Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Webdesigner/front-end developer bij Decathlon (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 02-08-2015

Decathlon

BEDRIJFSPROFIEL

Decathlon Nederland is onderdeel van het wereldwijd bekende Franse sportconcern dat bekend staat onder dezelfde naam. Deze retailer groeit de laatste jaren met 15% en is momenteel het grootste sportconcern ter wereld. Binnen Decathlon is het gebruikelijk dat je naast je ‘normale’ werk ontzettend veel verantwoordelijkheden krijgt, maar sterker nog, deze verantwoordelijkheden zelf neemt. Ontwikkeling en zelfontplooiing middels vrijheid en verantwoordelijkheid is iets dat hoog in het vaandel staat en wordt dan ook ondersteund middels internationale opleidingsmogelijkheden.

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Als webdesigner / front-end developer bij Decathlon Nederland (hoofdkantoor in Amsterdam) word je volledig verantwoordelijk voor alle interne en externe off- en online communicatie (met een focus op online). De hele scope, van design tot ontwikkeling en realisatie, is jouw speelveld en dit geeft je dus de mogelijkheid al je creativiteit en ondernemerschap kwijt te kunnen. Daarnaast zul je ook vrijgelaten worden vanuit een technisch oogpunt kritisch te kijken naar de website en wordt van je verwacht dat je aanpassingen en verbeteringen ook zelf oppakt en/of uitvoert.

Uiteindelijk beoordeel je je eigen werk wel altijd met een e-commerce bril, want je wordt onderdeel van het allround E-commerce team van in totaal 7 online specialisten, die altijd met je kunnen én willen sparren.

GEVRAAGD WORDT

De ideale kandidaat voor deze vacature beschikt over:

  • Relevante werkervaring met een aantoonbaar portfolio
  • Je hebt affiniteit met sport en je hebt een ‘can-do’ instelling, ‘hands-on’ karakter en meer van dat soort statements
  • Je bent ondernemend, kritisch, perfectionistisch en gestructureerd
  • Je bent een team player die snel kan schakelen en beslissingen durft te maken (en ze altijd weet te onderbouwen)

GEBODEN WORDT

  • Een prima salaris
  • Goede secundaire voorwaarden, zoals een maandelijkse goed haalbare bonus van 20% van je salaris, 24 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, laptop, pensioenregeling, mogelijkheid om thuis te werken, veel interne trainingen en opleidingsmogelijkheden, 25% bedrijfskorting, deelname aan het aandelenfonds

HOE NU VERDER?

Heet jij Mark Zuckerberg of herken je jezelf in andere punten van deze vacature, dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren via deze link of stuur een mailtje met daarin je motivatie en je CV naar klantenservice@decathlon.com t.a.v. “sollicitatie e-commerce”.