Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature creative front-end developer bij mass.im/Concredibles (Utrecht)

  • Geplaatst op: 12-08-2015

mass.im

Functieomschrijving

Je vindt het leuk om in een hecht team nauw samen te werken met developers en creatieven (designers & concepters) om samen onze ideeën te realiseren. Met het team bepalen we zelf de koers, welke klussen we aannemen, wat we graag in huis willen ontwikkelen en er zijn eigen initiatieven waarvan we vinden dat ze moeten bestaan.

Daarom zoeken wij een creatieve front-end held die wil meewerken aan next-level oplossingen.

mass.im bouwt oplossingen voor en met creatieven waarbij we ons vooral op de voorkant richten. We werken veel met WordPress (ervaring is mooi meegenomen).

Hierbij gebruiken we WordPress als platform en benaderen het dus op een vernieuwende manier waarbij de we alleen het beste van WordPress gebruiken.

Voor onze klanten bedenken en realiseren we creatieve oplossingen zoals de nieuwe culturele agenda van Utrecht met zo’n 8100 evenementen (uitagendautrecht.nl), corporate websites (nutriciaresearch.com, beautifullives.com) en platformen (projectmine.com).

Concredibles is een creatieve partner waar je veel mee te maken zult krijgen. Bekijk vooral ook die website eens: concredibles.com.

Een van de projecten waar direct aan gewerkt kan worden is onze eigen website, die is wel toe aan een update.

Functie-eisen

Kennis van en gewerkt met:

  • HTML5
  • CSS3
  • JavaScript
  • *WordPress (pre)
  • PHP

Je kunt tegen een beetje stress en het omgaan met deadlines. Een eigen planning maken en aanhouden is ook geen probleem voor je.

Lijkt dat je wat? Neem contact op via info@mass.im of 0651044422.