Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer (>5 jr. ervaring) bij Aviva Solutions (Leiden)

  • Geplaatst op: 23-08-2015

Aviva Solutions

Front-end is je lust en je leven. Maar je houdt ook van design.

Ben jij die enthousiaste, zelfstandige en ervaren Front-end Developer? Overtuigend en vol doorzettingsvermogen om concepten en designs om te zetten naar interacties en animaties waar we tot nu toe alleen nog van gedroomd hebben? Kom dan eens praten over de mogelijkheden op onze creatieve afdeling, locatie Koudekerk a/d Rijn (vlakbij Leiden).

Als ervaren front-ender bij Aviva Solutions werk je voornamelijk aan sites, apps, portals en campagnes. Je werkt vaak in teamverband met designers, projectmanagers, developers en opdrachtgevers. Grotendeels intern, maar bij scrumprojecten soms ook als team extern bij de klant op locatie.

Wat is er nodig voor een eerste gesprek?

Bepalen of we een goede match zijn voor elkaar - en dus ook dat je bij onze opdrachten en klanten past - gaat verder dan voldoen aan lijstjes en certificaten. Natuurlijk willen we dat je heel goed bent in je werk. Maar daarnaast vinden wij het belangrijk dat we een klik met je hebben. En dat je goed gemutst aan het werk gaat. Verder vragen we veel kennis van het vak en enthousiasme voor onze klanten.

Over jou

Responsive design en mobile first zijn randvoorwaarden waar jij al vaak mee gewerkt hebt en die we in overvloed terugzien in jouw portfolio. Je hebt een HBO denk- en werkniveau óf zo’n geweldig portfolio dat we de slimheid in je werk terugzien.

Ook ben jij:

  • Al minimaal 5 jaar werkzaam als front-ender. Senior dus.
  • Op de hoogte van alle vernieuwingen en trends op het digitale speelveld.
  • Ervaren met de scrum werkwijze.
  • Bereid om collega front-enders te helpen waar nodig.
  • Sterk in het verwoorden van de mogelijkheden aan je team en klanten.
  • Een kei in het upgraden van concepten d.m.v. interacties en animaties waar we tot nu toe alleen nog van gedroomd hebben.
  • Secuur en gestructureerd.
  • Meester op het gebied van HTML, CSS, Sass, Less, jQuery, Javascript.
  • Bereid te werken met Grunt, Git, Photoshop, Illustrator, Sketch en tools als icon- en fontgenerators zodra dit nodig is

Over Aviva Solutions

Wij adviseren, realiseren en beheren al vanaf 2006 diverse online oplossingen voor onze klanten. O.a. op het gebied van E-commerce, Mobile, User experience, Intranet & Collaboration. Denk aan klanten als Manfield, Kwantum, Primagaz, CBR, TLN en de Brandweer. Dit doen we vanaf de locaties Koudekerk a/d Rijn (vlakbij Leiden) en Eindhoven.

Ons aanbod

Een heel fijne werkplek met 45 andere collega’s in ons gezellige pand aan het water van Koudekerk a/d Rijn (omgeving Leiden). En de tools die je nodig hebt om je werk goed uit te voeren. Je komt te werken met verschillende multidisciplinaire teams en andere front-enders; vaak werken wij volgens de scrummethodiek.

Je wordt actief betrokken bij het delen van kennis binnen en buiten ons bedrijf. Er zijn vele mogelijkheden om je kennis op peil te houden of je te ontwikkelen: van opleiding tot congresbezoek. Bovendien ga je mee met onze social events, zoals de jaarlijkse trip naar het buitenland. Een dienstverband van 32 uur is bespreekbaar. En oh ja, we vinden dat goed werk goed beloond moet worden.

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Dan spreken wij jou natuurlijk graag!
Stuur je cv en motivatiebrief naar jouwtoekomst@avivasolutions.nl t.a.v. Catriona de Ligt of kijk voor extra informatie op http://www.avivasolutions.nl/team/vacatures/frontender-sr/

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Catriona de Ligt, telefoonnummer 06 1940 7743.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!