Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij Emakina (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 27-08-2015

Emakina

Organisatie

Met vestigingen in onder andere Rotterdam, Amsterdam, Brussel, Genève en Parijs is Emakina één van de leidende full service digital agencies in Europa. Onlangs zijn we door Emerce zelfs gekozen tot beste van Nederland. We hebben een prachtig portfolio waar we erg trots op zijn met klanten als de Bijenkorf, Unilever, Greenpeace, Coolcat, Rituals, Bonduelle en Europcar. We realiseren complexe e-commerce platformen, innovatieve apps en baanbrekende activation campaigns. We zijn onderdeel van een internationale groep en toch is Emakina Nederland (met vestigingen in Rotterdam en Amsterdam en Izmir een informele en non-hiërarchische organisatie met een gezellige en open sfeer en rond de 110 medewerkers in Nederland.

Functie

Jij bent die goeroe die een visual design om kan zetten in een goed werkende responsive template. Het is belangrijk dat je de do’s en dont’s kent van HTML en CSS. Natuurlijk verwachten we dat je ervaring hebt met alle browsers en wat wel en wat niet werkt in de verschillende versies van die browsers. Daarnaast kun je pixel perfect werken.

Profiel

Ons team, zowel in Rotterdam als in Amsterdam bestaat uit intelligente mensen met een praktische en leergierige inslag. Dit is een vereiste voor iedereen die bij ons komt werken. Dit zorgt ervoor dat iedereen elkaar sneller begrijpt, waardoor we beter en klantgerichter kunnen werken. Daarnaast vragen wij van van jou als front-end developer dat je:

  • Ruime kennis hebt van HTML(5) en CSS(3);
  • Ervaring hebt met pre-processors als SASS & LESS;
  • Ruime kennis hebt van Javascript;
  • Ervaring hebt met JavaScript libraries & frameworks;
  • Ervaring hebt met ontwikkelen voor verschillende browsers (en versies);
  • Een goed begrip hebt van responsive design;
  • Goede kennis van Photoshop en Illustrator;
  • Verder heb je een passie voor online.

Aanbod

Wij bieden je een leuke baan bij een open en innovatief bedrijf. Wij ontwikkelen in-house en er heerst een informele en professionele werksfeer. Van de medewerkers wordt een grote mate van zelfstandigheid verwacht. Er is veel ruimte voor initiatief en een eigen invulling van de taken. Naast een goede beloning bieden we je de kans om deel uit te maken van een enthousiast team van professionals binnen een internationale omgeving. Een gezellige sfeer op de werkvloer vinden we heel belangrijk. Regelmatig organiseren we activiteiten, zoals barbecues, popquiz, een voetbaltoernooi en de jaarlijkse skitrip.

Enthousiast geworden?

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Stuur je CV naar werken@emakina.nl. Vertel ons daarbij waarom jij voor Emakina wilt werken en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kathelijn Witsenburg, tel. 020-463 77 66.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.