Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij Innovadis (Enschede)

 • Geplaatst op: 26-08-2015

Innovadis

Even voorstellen

Innovadis is een fullservice internetbureau met 25 hardwerkende professionals, waarvan ruim de helft developers/vakidioten op het gebied van front-end en back-end development. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van software en doen dit nog steeds voor aansprekende partijen, zoals o.a. Apollo Vredestein, De Jaarbeurs en Leen Bakker.

Wij zijn steeds op zoek naar vakidioten die ons team versterken. Binnen het team hechten wij veel waarde aan ontplooiing, innovatie en vakmanschap. Wij kijken dagelijks met een scherp oog naar de wijze waarop wij onze applicaties ontwikkelen. Bij het opzetten van onze applicaties kijken we verder dan de vraag, zodat wij in latere fases makkelijk uitbreidingen en aanpassingen kunnen doorvoeren. Wij houden van geautomatiseerde tests die de kwaliteit van onze producten bewaken van ontwikkelstraten, waardoor releases niet nodeloos moeilijk worden. Wij hopen dat jij daar ook van houdt!

Ben jij een creatieve front-end developer met passie voor het vak? Ben jij technisch in staat een mooie, robuuste frond-end architectuur te bedenken en aan de implementatie daarvan te bouwen? Ben jij bedreven in het bouwen van responsive websites waarbij je gebruik maakt van HTML5, CSS3 en Javascript/jQuery?

Zijn we een match?

Herken jij je in bovenstaande en ben je in het bezit van een Nerf gun? Dan zoeken we verder alleen nog maar iemand die:

 • 3+ jaar aantoonbare ervaring heeft als front-end developer.
 • Communicatief vaardig is.
 • Enthousiast, leergierig en innovatief is.
 • Zich vakman/vrouw voelt.
 • Een teamspeler is.
 • Minimaal een HBO werk- en denkniveau heeft.
 • Ruime ervaring met HTML5, CSS3 en Javascript.
 • Ervaring in het bouwen van responsive websites.
 • Ruime ervaring met javascript frameworks zoals Angular.js.
 • Je gebruikt Grunt om jouw werk makkelijker te maken.
 • Je gebruikt LESS / SASS om jouw CSS beter leesbaar te maken.
 • Kennis van javascript testframeworks zoals Jasmin is een pré.
 • Kennis over en werken met scrum is een pré.

Stuur ons een bericht

Wij bieden een toffe werkomgeving met gedreven collega’s die elkaar naar een hoger niveau willen brengen. Wij bieden een baan zonder detachering, maar wel met genoeg klantcontact om projecten succesvol te kunnen afronden. Wij bieden mooie projecten, waarbinnen de nieuwste technieken de kans krijgen die ze verdienen. We bieden naast Nerf gun gevechten ook een tafeltennistafel en een voetbaltafel, inclusief collega’s die ook daarin fanatiek zijn. Naast dat alles bieden wij ook nog eens de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, met daarbij goede arbeidsvoorwaarden en regelmatig teamuitjes.

Spreekt dit alles je aan? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Een reactie inclusief motivatie hoeft niet per se in briefvorm. Wij kijken liever naar een videoboodschap dan dat wij een aantal pagina’s droge tekst moeten doorworstelen. Weet jij een andere manier om onze aandacht te trekken dan mag dat natuurlijk ook. Wij zijn te bereiken via het e-mail adres personeelszaken@innovadis.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.