Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij TOPdesk (Delft)

  • Geplaatst op: 26-08-2015

TOPdesk

Krijg jij energie van nieuwe ideeën en concepten? Is het jouw droom om aan de interface van een volledig nieuwe webapplicatie te werken? Dit is je kans! Onze startup wil de wereld veroveren en we zoeken een front-end developer om ons team te versterken!

Omschrijving vacature: Front-end Developer

Je bent vaardig in het programmeren met JavaScript en verdiept je graag in nieuwe technieken die programmeren nog makkelijker maken. Je hebt ideeën over hoe je een mooie en efficiënte webapplicatie opzet en geniet van code die leesbaar en ‘clean’ is. Jij geeft de extra dimensie aan de ontwerpen van de designer en brainstormt met de back-end developers over de opzet van de pagina’s.

Je bouwt met ons mee aan onze webapplicatie, een open en gebruiksvriendelijke communicatieapp. Een eerste versie wordt op dit moment getest door een handjevol klanten, dus is het tijd om het product klaar te stomen voor de grote massa. Samen met het team zorg je ervoor dat er regelmatig een nieuwe, werkende versie wordt opgeleverd, die getest kan worden door collega’s en alfa-klanten. De feedback die daaruit voortkomt, voegen jij en je team samen met jullie visie en ideeën om tot het beste product te komen. Binnen het team wordt agile gewerkt en worden elementen uit de scrum-methode toegepast.

Jouw nieuwe werkplek

Je komt te werken in team Solar, het innovatieteam van TOPdesk Nederland. TOPdesk is een internationaal software- en consultancybedrijf met een open en informele cultuur, waarin veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen TOPdesk werkt team Solar geheel onafhankelijk aan het opzetten van een nieuwe webapplicatie. Dit team bestaat uit een designer, developers, DevOps, een MarCom-medewerker en een productmanager.

Het ideale profiel van onze Front-end Developer

  • Universitair werk- en denkniveau
  • Ervaring met het opzetten van webapplicaties
  • Goede analytische en communicatieve vaardigheden
  • Agile-mindset
  • Is niet bang voor het motto ‘Kill Your Darlings’

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Een klein, open team en een informele werksfeer
  • Een bijzonder leerklimaat en een focus op vakmanschap
  • De vrijheid en afwisseling van een startup
  • Een stabiele en financieel gezonde werkgever

Interesse in de baan van Front-End Developer?

Wij zijn benieuwd naar je sollicitatie! We ontvangen je cv, portfolio en motivatie graag per e-mail via vacatures@topdesk.nl, ter attentie van Rob Haaring (HR).

Acquisitie door derde partijen wordt niet gewaardeerd.