Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Webdeveloper / Interactieontwerper bij International Card Services (Diemen)

  • Geplaatst op: 13-08-2015

International Card Services

De vraag hoe we het nog beter kunnen doen in onze online kanalen voor de Card-houders, houdt jou altijd bezig. Je doet dit mede op basis van wensen uit de ICS-organisatie en onderzoeks- en meetgegevens. Maar vooral ook op basis van wat jij weet over wat klanten beweegt en wat ze prettig vinden. Je bent dé specialist in het team van ICS Online op dit gebied. Het is daarom belangrijk dat je door je ervaring zelfstandig je rol in het team kunt invullen.

Functieomschrijving

Online is het primaire kanaal voor klantcontact voor ICS en jij zorgt er mede voor dat klanten minimaal net zo tevreden zijn over de online dienstverlening, als over de telefonische service!

Als front-end webdeveloper heb je twee belangrijke aandachtsgebieden:

1/ Conceptfase:
vertalen van de wensen voor de apps en websites, naar een visuele weergave (wireframes en werkende testmodellen). Met de styleguide als uitgangspunt, bedenk je de meest klantvriendelijke uitwerking qua interactie en look & feel. Voor sommige onderwerpen ben jij hierin leading, andere (grotere) stukken doen we samen met een extern bureau.
2/ Realisatiefase:
ondersteunen van het scrumteam bij de bouw van de oplossing

Functiecriteria

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met een afgeronde opleiding op dit vakgebied bijvoorbeeld HBO Interaction Design of Interactive Media. Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als Front-end Webdeveloper / Interactieontwerper bij een organisatie die diensten aanbiedt aan consumenten.

Je hebt kennis van en werkervaring met:

  • Wireframing software zoals Axure of Sketch
  • Design software zoals Sketch en Photoshop
  • HTML5, CSS 3 en Javascript
  • Content Management Systemen.

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, bent resultaat- en klantgericht en bent een teamplayer. Je hebt een open vizier en de nieuwsgierigheid om nieuwe dingen te leren, je bent sociaal en communicatief vaardig en hebt een sterk analytisch vermogen.

Wij bieden

Service en verkoop zijn bij ons nauw met elkaar verweven. Dat vraagt om de juiste inzet en kwaliteiten. Omdat we veel van je vragen, mag je ook veel van ons verwachten. Dat zie je terug in je salaris en overige arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheden om je te ontwikkelen en de prettige werksfeer. Salarisindicatie afhankelijk van ervaring in een range van € 2.600,- tot maximaal € 4.080,- op fulltime basis (36 uur).

International Card Services BV (ICS) is dé creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. ICS verzorgt al meer dan 25 jaar de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van creditcards van Visa en MasterCard. Daarnaast bieden wij onze klanten ook andere financiële diensten en producten aan zoals verschillende verzekeringen en een doorlopend krediet. Card-houders van ICS kunnen rekenen op vele extra's en onze Servicedesk staat 24 uur per dag, 7 dagen per week ter beschikking van onze klanten. ICS, gevestigd in Diemen, heeft ongeveer 600 medewerkers.

Solliciteren

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Vertel ons waarom jij voor ICS wilt werken en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie. Daarnaast ontvangen wij uiteraard graag jouw cv via onze sollicitatiepagina.

Voor meer informatie kun je ook kijken op onze website: https://www.icscards.nl/.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.