Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature ervaren Front-end Developer bij Eneco en Colours ('s-Hertogenbosch)

  • Geplaatst op: 09-09-2015

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

Colours

Met gevoel voor webdesign, performance en interactie.

Altijd al willen werken voor een grote energiemaatschappij? Dan is dit je kans!

Eneco en Colours werken samen aan een goed presterend online platform. Jij wordt als Front-end Developer onderdeel van een Scrumteam, dat verantwoordelijk is voor de (door)ontwikkeling van een aantal specifieke thema’s van het platform.

In jouw rol kan je niet alleen onderhoudbare en nette code schrijven, maar kan je ook heel goed schakelen in een dynamische omgeving. Je werkt tenslotte samen met je teamleden, maar ook met de marketeers van Eneco.

Heb je de drive om creatieve oplossingen aan te dragen, waarbij je constant alle stakeholders kan uitdagen om te denken in het (door)ontwikkelen van de styleguide?

Kan jij jouw kennis van HTML5, CSS3, JavaScript, Angular, Node.JS, Grunt, Sass, Bower, Patternlab, Git, jQuery en BEM je gedachteloos overbrengen op jouw collega’s en implementeren in creatieve oplossingen?

Dus, beschik jij over:

  • HBO werk- en denkniveau met ervaring als Front-end Developer
  • Een Agile (Scrum) mindset
  • Ruime kennis en ervaring met HTML5, CSS3 en JavaScript
  • Kennis en ervaring met Photoshop en Illustrator
  • Ervaring met versiebeheer (Git)
  • Kennis met frameworks als AngularJS, jQuery en Sass
  • Enige ervaring met methodieken als BEM, Atomic design en OOCSS is een pré
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring

Dan is deze job echt iets voor jou en zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Over Colours:

Colours is een top 10 full service internetbureau dat digitale strategieën en concepten ontwikkeld, succesvolle websites creëert en deze activeert met doelgerichte online marketing.
Wat veel belangrijker is, is wie er bij Colours werken en waarom.

Bij Colours werken gepassioneerde collega’s die out-of-the-box denken, graag werken aan creatieve oplossingen voor onze klanten en elkaar uitdagen om het beste uit zichzelf te halen.

Onze collega’s zorgen voor een informele sfeer, gezelligheid op en top. Onze borrels en uitjes zijn legendarisch. Hoe gekker, hoe beter, want we leggen alles vast op foto. Het is handig als je goed bent in tafelvoetbal, want met 10-0 verliezen betekent kruipen onder de voetbaltafel. Als je jarig bent verwachten we een traktatie, tenzij je graag nog weken aan je verjaardag herinnert wordt. Bijzijn = Meemaken!

Informatie?

Heb je inhoudelijke vragen of pas je niet in het profiel, maar heb je wel interesse? Neem dan contact op met Mark Snijders, Manager Operations via 06-26236199 of hrm@colours.nl.

Solliciteren?

Stuur dan een e-mail naar hrm@colours.nl met daarin je CV en motivatie. Kijk voor meer vacatures eens bij onze zusjes van Digital United.