Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer eLearning bij Cirquest (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 27-09-2015

Schouten & Nelissen

Schouten Global is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties. Het hoofdkantoor is in Nederland gevestigd met diverse vestigingen in het buitenland, onder andere in China en Rusland. Schouten Global voert in Nederland de labels: Schouten & Nelissen, Cirquest en Thema.

Is leren een kwestie van 'weten', van 'kunnen' of van 'doen'?
Cirquest creëert voor en met haar klanten leeroplossingen waarmee je inzicht en kennis opdoet, vaardigheden onder de knie krijgt, en voldoende zelfvertrouwen opbouwt om het geleerde ook echt in de praktijk te brengen.

Cirquest is op zoek naar een:

Front-end Developer eLearning

Wat ga je doen:

Als Front-end Developer eLearning werk je nauw samen met onderwijskundigen en creatieven om leeroplossingen te bedenken voor onze klanten – zowel mobile, als desktop. Jouw taak is het bouwen van de leeroplossing en modules met al haar functionaliteit. Naast maatwerk oplossingen vervaardigen, zal jij je ook bezig houden met het verbeteren van onze standaard producten. Hierbij is jouw expertise van essentieel belang, en ben je bepalend in de ervaring van de gebruiker.

Wat je kan:

Je werkt met best practices (op het gebied van HTML5, JavaScript, CSS, XML, JSON, JQuery) en bent op de hoogte van- en werkt met nieuwe technieken. Daarbij zoek je de grens op van wat technisch mogelijk is, en daarbij respecteer je de leerervaring van de gebruiker. Je weet om te gaan met SCORM API, xAPI en de diverse LMS’en – zo niet dan ben je wel het soort persoon wie dit zich snel eigen kan maken.

Wie zoeken we? Wat zijn je natural skills?

Je acteert op HBO werk- en denkniveau. Intelligente en mooie code schrijven, is waar jij je kick vandaan haalt. Zo heb je bij voorkeur drie jaar ervaring bij een digital agency. Je bent iemand met passie voor jouw vakgebied en daarbij sta je nieuwsgierig in het leven.

Resumerend:

  • Up-to-date kennis en begrip van front-end web-technologieën en standaarden.
  • Je kent de actuele frameworks en libraries.
  • Je bent enthousiast over je vakgebied.
  • Vaardig met tools als CSS pre-processors, grids, NodeJS, Git, tests en build scripts.
  • Communicatief en in staat klant en team te begeleiden bij het (opstart)proces van een project.
  • Medior of senior niveau in JavaScript, HTML en CSS.
  • Kennis van SCORM API, xAPI en LMS’en is een pre
  • Je werkt goed in teams maar bent ook zeker zelfstandig.

Wat bieden we?

Wij bieden een uitdagende kans voor een Font-end Developer om bij een wereldwijd opererende dienstverlener én één van de leukste werkgevers van Amsterdam te werken. Je krijgt een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid in een dynamische, creatieve, open en informele organisatie met leuke collega’s. Daarnaast bieden wij een passend salaris, prima persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en diverse interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. De arbeidsomvang voor deze functie bedraagt minimaal 32 uur per week. De standplaats van de functie is Amsterdam.

Hoe komen we met elkaar in contact?

Enthousiast? Kan niet missen. Stuur dan je CV, motivatiebrief en portfolio naar: leukwerk@sn.nl We kunnen ons voorstellen dat je erg nieuwsgierig bent geworden naar de ins- en outs van deze vacature. Schroom niet en pak de telefoon en bel 020-3052080 en vraag naar Karim Cherif.

_Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. _