Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front end Developer bij Virtual Affairs (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 24-09-2015

Virtual Affairs

Our work tells our story

Geen woorden, maar gewoon doen! Als team, maar wel met je eigen verantwoordelijkheid en bijbehorende vrijheid. Iedere dag weer nieuwe dingen leren in complexe online projecten voor klanten als Rabobank, Knab, Nationale-Nederlanden en UMG. De wereld van onze klanten verandert razendsnel, door digitale vernieuwing zorgen wij dat zij deze veranderingen voor blijven.

Combineren van onze ruime ervaring van de business en de digitale wereld. Dat is wat we doen met 100 collega’s in Amsterdam, Sofia en Zürich en dat is waar we dankzij onze collega’s goed in zijn. Complex en iedere dag leerzaam. Maar ondanks de complexiteit met een team van mensen die echt hun vak verstaan, waardoor we alles voor elkaar krijgen! Dat is ons verhaal, we zijn benieuwd naar jouw verhaal! 

Front end Developer

Als één van onze Front end Developers zorg jij ervoor dat het design en de customer journey, die door onze collega designers (ux- en visual) zijn ontworpen, goed tot hun recht komen door een slimme verbinding te realiseren met de techniek van onze ontwikkelaars. Dit doe je door tijdens brainstorms met onze designers en developers met ideeën te komen die niet alleen goed zijn, maar die je ook kunt onderbouwen. Wij vinden het belangrijk om de vaak complexe producten op een simpele, vernieuwende en effectieve manier om te zetten naar een online ervaring. Voor Nationale Nederlanden ontwierpen wij bijvoorbeeld een interface die gebruikers, aan de hand van door ons gerealiseerde illustraties en animaties, op een simpele en speelse manier meeneemt in zijn financiële situatie. Niet alleen door je creatieve ideeën, maar ook door de overtuigende manier waarop je adviseert en inspireert help jij banken en verzekeraars te laten vernieuwen. We zoeken iemand die vanuit zijn bevlogenheid en ervaring inspireert en uitdaagt om net een stapje verder te gaan. 

Het profiel

We zoeken iemand die trots is op zijn eigen werk. Doordat je al meer dan twee jaar werkt als Front end Developer heb je ondertussen ook een behoorlijke portfolio opgebouwd. Die je ons ook graag laat zien!
Je bent creatief, thuis in gebruikersinteractie en bent een gedreven engineer in hart en nieren. Binnen een klein team intensief samenwerken vind je prettig. Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Je hebt een leergierige instelling en maakt nieuwe technologieën je snel eigen. Ook neem je initiatief en kun je goed zelfstandig werken.

Voor jou geldt verder:

  • Ervaring met (X)HTML, HTML 5, CSS en JavaScript.
  • Minimaal twee jaar ervaring met frameworks zoals AngularJS, NodeJS en JQuery.
  • Kennis van methoden zoals Agile en Scrum.
  • Kennis en/of ervaring met .Net en/of Sitecore is een pre.

Over Virtual Affairs

Voor ons kent de wereld van beleggen, betalen, financiële planning en verzekeringen geen geheimen. We weten welke online interactieconcepten echt werken, welke technologieën zich bewezen hebben en hoe gebruikers zich digitaal daadwerkelijk gedragen. Bij Virtual Affairs werken nieuwsgierige mensen die expert zijn in hun vak en het leuk vinden om ontwikkelingen op het gebied van technologie, bedieningsconcepten en online marketing te volgen. Wij vinden vrijheid belangrijk. Bij ons werk je niet van 9 tot 5, maar vul je je werkdag flexibel in. Samen innoveren we iedere dag om de beste te zijn in ons vakgebied.

Interesse?

Emily van Brakel, HR coördinator bij Virtual Affairs, kan je alles over deze vacature vertellen en hoort graag van je. Stuur een email naar werken@virtual-affairs.com en wij nemen dan contact met je op!