Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Medior/Senior UX Developer bij Freshheads (Tilburg)

 • Geplaatst op: 24-09-2015

Freshheads

Ben jij creatief, technisch rete sterk en weet jij je als geen ander in de schoenen van de eindgebruiker te verplaatsen? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Functie omschrijving

UX Developer


Als UX Developer ben je de ‘lijm’ tussen grafisch ontwerp en backend development. Je werkt nauw samen met beide disciplines om de allerbeste gebruikerservaring te garanderen. Designs vertaal jij als geen ander naar code en neemt hierbij junior UX developers mee naar een hoger niveau. Out-of-the-box denken? Je ziet de box niet eens. Je laat je niet tegenhouden door technische beperkingen of traditionele methoden en vindt altijd wel een creatieve oplossing.

Je bent creatief en nieuwsgierig ingesteld, werkt gestructureerd en gaat probleem oplossend te werk. Jij weet je als geen ander in de schoenen van de eindgebruiker te verplaatsen. Je bent bekend met een agile-werkwijze en bent daarnaast een krachtige presentator die collega’s en opdrachtgevers weet te overtuigen van de door jou gekozen oplossingen.

Dus heb jij:

 • HBO werk- en denkniveau met ervaring als Front-end Developer
 • Uitgebreide kennis van CSS, HTML, Javascript en JQuery
 • Uitgebreide kennis van UX/UI
 • Cross-device en cross-browser mindset
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Gevoel voor verantwoordelijkheid

Dan is deze baan echt iets voor jou!

Je werkomgeving

Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Tilburg met zo'n 35 collega's, waarvan met 9 in een hecht projectteam. Samen werken jullie aan opdrachten voor onder andere EenVandaag, Jaarbeurs, Interpolis, Adecco, Poppodium 013 en Fatboy. Ontspannen kan tijdens een potje voetbal, FIFA of pool. En aan het einde van de week luiden we gezamenlijk het weekend in tijdens de vrijdagmiddagborrel. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto en ligt op loopafstand van het centraal station.

Freshheads biedt

 • Een dynamische werkomgeving met een informele werksfeer
 • Gezellige collega's met veel ervaring en kennis
 • Ruimte voor eigen innovaties en persoonlijke ontwikkeling
 • Een marktconform salaris
 • Doorgroeimogelijkheden en budget voor opleiding
 • Budget voor een laptop naar keuze
 • En nog veel meer..

Geïnteresseerd?

Stuur dan een e-mail naar vacatures@freshheads.com met daarin een korte motivatie en je CV.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.