Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Talentvolle Front End Developer bij Yard Internet (Utrecht)

 • Geplaatst op: 24-09-2015

Yard Internet

Yard Internet is een allround internetbureau in Utrecht en Amsterdam. Wij werken voor grote en middelgrote profit en non-profitorganisaties. Onze projecten variëren van de ontwikkeling van corporate internet- en intranetsites tot kennisbanken, e-learningomgevingen, sociale kennisnetwerken en campagnewebsites. We denken sterk vanuit de inhoud en hebben expertise op het gebied van advies, techniek én vormgeving. Omdat onze klantenportefeuille op dit moment sterk groeit, zoeken we een Talentvolle Front End Developer.

Jouw rol

 • In teamverband ontwikkelen van nieuwe complexe websites en webapplicaties
 • In teamverband doorontwikkelen van bestaande websites en webapplicaties, inclusief oppakken van supportpunten
 • Pro-actief meedenken met de projectleiders, designers en klanten van Yard Internet over klantcases
 • Actief bijdragen aan innovatie

Jouw persoon

Jij hebt de juiste combinatie van talent en ervaring, om als volwaardige webontwikkelaar te kunnen werken op hoog niveau. Je begrijpt dat de klant centraal staat bij Yard Internet en bent bereid een stap extra te doen om onze opdrachtgever te verrassen. Je kunt goed zelfstandig werken, en bent enthousiast om je kennis en vaardigheden continu uit te breiden. Je bent niet bang om vragen te stellen en vindt het ook leuk om jouw nieuwe kennis te delen met collega’s. Je bent een sociale, flexibele collega, die zich openstelt voor ideeën van anderen. En je woont bij voorkeur in de regio Utrecht of Amsterdam.

Jouw kennis

 • Je hebt aantoonbare ervaring met (W3C valid) HTML (5), CSS (3), Javascript en JQuery
 • Je kunt je een grafisch en functioneel ontwerp zelfstandig vertalen naar een goed werkende interface
 • Je hebt ervaring met WordPress
 • Je hebt ervaring met Photoshop
 • Je werkt zorgvuldig, met oog voor detail
 • Het is het een pre als je kennis hebt van PHP 4/5

Wat wij bieden

Yard Internet biedt een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid binnen een bedrijf in de groei. Je komt in een dynamische organisatie met een betrokken team en informele werksfeer. Er is alle ruimte voor persoonlijke groei en eigen initiatief. De communicatie is open en direct. Wij bieden een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden en een goede pensioenregeling.

Ja, dit past bij me!

Is deze vacature jou op het lijf geschreven en kom je graag ons team versterken? Neem dan contact op met Dennis van Aalst (dennis@yard.nl, 030 2341020). We ontvangen graag een kort CV, recent werk en natuurlijk jouw motivatie waarom Yard jou niet kan missen!

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet prijs gesteld