Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Ervaren Front-end developer bij Redhotminute (Tuil)

  • Geplaatst op: 06-10-2015

Redhotminute

Ervaren Front-end developer met passie voor het creëren van user experiences

Wil je niet voor, maar mét toonaangevende klanten werken? Weet je hen te overtuigen met slimme ideeën en oplossingen op het gebied van webdevelopment en ligt je passie in het creëren van gebruikerservaringen? Ga dan de uitdaging aan en solliciteer als Front-end developer bij Redhotminute.

Wat vragen we je?

We zoeken een ervaren front-end developer. Dus natuurlijk verwachten we van je dat jij je weg weet te vinden in javascript, frameworks inzet wanneer die wenselijk zijn, maar juist ook weglaat als je ze niet nodig hebt. Wij geloven ook dat jij een ster bent in het bouwen van geweldige UI’s. en weet hoe een HTTP request wordt opgebouwd. Maar waar het voor ons echt interessant wordt, is hoe jij de gebruiker centraal stelt en hoe groot jouw empathisch vermogen is. Een frontender die in de huid van de doelgroep kruipt, is namelijk wat we zoeken.

Het is enorm meegenomen als je ervaren bent in het werken volgens de Agile scrumgedachte. Zo werken wij namelijk ook. We werken in multidisciplinaire teams die we cellen noemen. Maar daarnaast willen we ook graag van elkaar leren binnen onze eigen discipline, het gilde. Het is echter prima als, bijvoorbeeld tijdens een gilde-avond, mensen uit andere disciplines aansluiten. Graag zelfs!

Wij denken namelijk dat de grenzen tussen de vakgebieden aan het vervagen zijn. Een back-ender schrijft misschien wel betere JavaScript dan de gemiddelde front-end developer. En jij als front-ender kunt prima een MVC view opbouwen en koppelen als template in een CMS. Of meedenken in een UX traject en direct met een POC-je jouw mening beargumenteren.

Wat bieden we je?

  • uitdagende projecten voor uiteenlopende klanten als KIA, Landal GreenParks, Van der Valk, de Efteling, Praxis en ANWB;
  • talentontwikkeling op maat;
  • veel kennisdeling, niet alleen met je frontend collega’s, maar ook met disciplines als backend en design;
  • een werkplek in een zelfsturend team;
  • veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng;
  • een prettige, informele werkomgeving met focus op samenwerken;
  • een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie is Redhotminute?

Redhotminute is een creative digital agency in Tuil (aan de A2 bij Zaltbommel). Met ruim 100 professionals helpen wij klanten met het waarmaken van hun online wensen en doelstellingen. Of het nu gaat om het bedenken van een succesvolle strategie, het creëren van een doeltreffende website, het ondersteunen van een bedrijfsproces of het ontwikkelen van een slimme mobile app. Daarbij voeren we niet uit, maar gaan we een samenwerking aan met onze klanten. Die wisselwerking leidt tot verrassend werk, technisch sterke oplossingen en langdurige relaties.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en pas jij bij onze kernwaarden bevlogen, creatief en samenwerken? Stuur dan je CV, portfolio en motivatie naar HR Manager Beppie ten Böhmer, via vacatures@redhotminute.com. Voor vragen kun je haar bereiken via 0418 510 068.