Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Expert Frontend Coders bij FrontMen (Houten)

  • Geplaatst op: 06-10-2015

FrontMen

Expert Frontend Coder bij FrontMen

Wij geloven niet in fixed price projecten. Als klanten met ons in zee gaan weten ze een aantal dingen zeker: dat ze niet weten wat ze krijgen, hoeveel het gaat kosten en wanneer het project klaar is. Scrum noemen we dat bij FrontMen. Maar wat onze klanten ook zeker weten is dat ze gaan samenwerken met de beste frontend developers van Nederland. Die weten wat enterprise software development betekent met JavaScript.

Zo helpen wij RTL met de ontwikkeling van het nieuwe Videoland platform, Quby met de ontwikkeling van de Toon thermostaat en voor de hagelnieuwe KLM Dreamliner bouwen we een vers onboard entertainment systeem.

Wie zoeken wij?

Frontend developers met een passie voor code. Die de beste oplossing voor onze klanten willen bouwen. Maar alleen als dit samengaat met een gezonde dosis sensitiviteit en communicatieve skills want wij werken nauw samen met onze opdrachtgevers als productowners. Je hoeft geen jarenlange ervaring te hebben maar wel een bijzonder talent en natuurlijk liefde voor JavaScript.

Wat moet je kunnen?

Je nieuwsgierigheid is niet te temmen als het aankomt op JavaScript, HTML5, CSS3, OOP en Design Patterns. En je kunt geen genoeg krijgen van the-now-and-the-next JS library of framework en wil hier in-depth alles van weten.

Wat bieden wij?

De enige werkgever met 100% focus op frontend development. Bij FrontMen gaat alles over de as van techniek. Fun, vrijheid en vakmanschap. Werken aan de meest complexe projecten van Nederland met top-developers als directe collega. Momenteel zijn we 20 Expert Coders in omvang en ondanks dat we niet de ambitie hebben om veel groter te worden is er nu zeker nog plaats voor enkele gezellige vaste collega’s. Onze voorwaarden zijn uitstekend met evt. een leaseauto, winstdeling en buitenlandse conference tripjes (zoals Fluent Conf in San Francisco dit jaar). Over enkele maanden betrekken we onze nieuwe ruimte in een unieke locatie: de Werkspoorkathedraal in Utrecht; zou leuk zijn daar kennis te kunnen maken!

Interesse?

Bel of mail met Remco van Blitterswijk:
06 1334 5711
remco@frontmen.nl